Connect with us

technokrata

Megreformálja a kontrollereket a Valve

controller

Smart home

Megreformálja a kontrollereket a Valve

Merőben egyedi kontrollert mutatott be a Valve.

Egyedi kontrollerrel igyekszik felbőszíteni a tradicionális konzolgyártókat a Valve. A Steam Controller névre hallgató eszköz egy, az eddigi modellektől merőben eltérő és mindez ideáig szokatlan megoldással operál, az irányító karokat ugyanis touchpadek váltották fel.

controller

A Valve szerint ez sokkal pontosabb az összes korábbi irányító eszköznél, gyakorlatilag olyan pontossággal rendelkezik mint egy mai lézeres egér. Ami az egészben a legjobb, hogy a pontos irányítás mellett a két érintőpad hangszóróként is funkcionál. Középre került a játékkal kapcsolatos legfőbb információkat mutató érintőképernyő mellette pedig a 4 akciógombot találjuk meg. A repertoár itt még nem ért véget, hiszen fölül és hátul is 2-2 gomb igyekszik a játékos segítségére lenni.

controller_parts

A Valve kifejezetten módosíthatóvá fejleszti a Steam Controller szoftverjét, azaz a hozzáértők a jövőben a mostaninál sokkal többet is kihozhatnak majd az eszközből. Az újdonság legkorábban jövőre kerül a boltokba, egyelőre ismeretlen áron.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle