Connect with us

technokrata

Az autóipar felé megy a Ricoh

ricoh-logo

Office

Az autóipar felé megy a Ricoh

A Ricoh Electronic Devices Company mostantól rendelkezik az ISO/TS16949 tanúsítvánnyal és kiterjeszti működését az autóipari szektorra.

— A Ricoh Europe (Netherlands) B.V. félvezető támogató központja bejelentette, hogy anyavállalata, a Ricoh Electronic Devices Company Japánban megszerezte a rangos gépjárműipari ISO/TS16949 tanúsítványt. A Ricoh Electronic Devices Company számos auditon megfelelve kapta meg a tanúsítványt, mellyel az autóipari elektronikai eszközök gyártói elfogadták üzleti partnerként a vállalatot.

ricoh_corp_logo

A Ricoh az utóbbi években kifejlesztett félvezető termékportfólióját kifejezetten az autóipari piacra szánja. Ez a portfólió olyan energiavezérlő eszközöket foglal magába, mint a feszültség stabilizátorok, DCDC átalakítók, feszültségérzékelők, Watchdog timer-ek és USB védő kapcsolók. Ahhoz, hogy ezek a termékek megfeleljenek az autóipari szabványoknak, masszívaknak, megbízhatóaknak, és alacsony fogyasztásúaknak kell lenniük. Továbbá a termékeknek ellen kell állniuk a környezeti és elektronikai hatásoknak is. A Ricoh az ügyfél számára szükséges specifikációk alapján három minőségi kategóriába sorolja az autóipari termékeket:

1. kategória: biztonságilag kritikus autóipari alkalmazás, mint az ABS, légzsák és motorvezérlés,

2. kategória: általános autóipari alkalmazás, mint például a kulcs nélküli zárrendszerek, biztonsági rendszerek és klímavezérlés,

3. kategória: autóipari kiegészítők, mint az autórádió, műholdas navigáció és szórakoztató elektronika.

A termékek túlnyomó többsége jelenleg az autóipari AEC-Q100 szabvány alapján vannak tesztelve.

Az autóipari termékeinkkel kapcsolatos információkat hamarosan megtalálhatja a www.ricoh.com/LSI weboldalon, illetve a 2013-as Autóelektronikai Termékkatalógus is letölthető.Szólj hozzá!

További Office

Technokrata a Face-en

Tesztek