Connect with us

technokrata

Televízióra költözik a PS Vita

ps_vita_tv-0_cinema_640-0

Smart home

Televízióra költözik a PS Vita

Az olcsó konzolok ellen száll harcba a Sony a PS Vita TV-vel.

Jó úton halad a siker felé a Sony. A Playstation 2 időszakában gyakorlatilag egyeduralkodó vállalat a Playstation 3 megtervezésével kissé elvetette a sulykot. a konzol túl drága lett és a rá való játékok fejlesztése sem volt sétagalopp. A Playstation 4-et épp ezért a korábbi hibák elkerülésével dolgozták ki, a rövidesen megjelenő konzol pedig jelen pillanatban hatalmas sikernek ígérkezik. Igen ám, de 399 dollár azért még mindig sokak számára drágának számít, így a japán óriásnak egy új eszközt kellett létrehozni az olcsóbb készülékek ellenében.

ps_vita_tv-0_cinema_640-0

Épp ezért megalkották a PS Vita TV-t ami gyakorlatilag egy kijelző nélküli Vita-nak felel meg. A PSP és PS One játékok futtatására is képes konzol kifejezetten a manapság oly népszerű androidos set-top box-ok ellen száll harcba, ám a multimédia helyett egyértelműen a játékot helyezi a központba.

psvitatv

A november 14-én megjelenő konzol egyelőre kizárólag Japánban lesz megvásárolható alapkivitelben 100 dollárért. Akinek esetleg ez kevés, az 150 dollárért 8 GB-os kártyával és DualShock 3-as kontrollerrel is magáévá teheti az aprócska, 10×6 cm-es Sony kütyüt.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle