Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rangos díjat kapott a Nikon

Smart home

Rangos díjat kapott a Nikon

A Nikon D7100 a „European Camera 2013-2014” díj győztese

A Nikon nagy presztízsértékű győzelmet aratott az idei EISA díjátadón, hiszen a DX-formátumú Nikon D7100 D-SLR fényképezőgépé lett a „European Camera of the Year” (Az év európai fényképezőgépe) díj.

A bejelentést megelőzően ugyanez a fényképezőgép már elnyerte a TIPA (Technical Image Press Association) idei „Best D-SLR Advanced” (Legjobb fejlett D-SLR fényképezőgép) díját is.

Marina Gurevich, a Nikon haladó D-SLR fényképezőgépeinek termékmenedzsere a következőket mondta: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a haladó szintű, DX-formátumú D7100 elnyerte az EISA igen fontos díját. A gép idén februárban mutatkozott be a piacon, és azóta kiváló kritikákat kapott, amit véleményünk szerint meggyőző felbontásának, profi szintű, 51 pontos automatikus élességállítási rendszerének és a tartós vázban megbúvó, nagy teljesítményű funkcióknak köszönhet.”

nikon-D7100_right-frnt
Az EISA minden évben kiválasztja az audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak legjobbjait az előző 12 hónap folyamán Európában piacra dobott termékek közül. Azokat a termékeket díjazza, amelyeket a lelkes és professzionális közönség leginkább értékel kiemelkedő minőségük és kreatív funkcióik miatt. A díjak odaítélését végző zsűriben több mint 50, Európa akár 20 országában kiadott, fotózással, videózással, audióval, házimozival, illetve mobil elektronikával foglalkozó élvonalbeli szaklap kap helyet. www.eisa.eu

European Camera of the Year 2013-2014: a Nikon D7100

Az EISA zsűrijének tagjai a következőket mondták: „A D7100 a Nikon DX-formátumú fényképezőgép-családjának jelenlegi csúcsmodellje, amely kiváló képminőséget és fejlett funkciókat kínál. A gép APS-C érzékelője optikai aluláteresztő szűrő nélkül készült, ami lehetővé teszi, hogy a 24,1 megapixeles felbontású képek a lehető legélesebbek legyenek. A gyors, 51 pontos AF-rendszer és a nagy sebességű sorozatfelvétel tökéletes akciófotók készítéséhez, a megbízható fénymérő rendszer pedig következetesen pontos expozíciót biztosít. A nagy fényerejű optikai kereső és az éles képet adó LCD-monitor a hagyományos betekintős, illetve az élő nézet típusú fényképezést egyaránt lehetővé teszi. A videofelvételeket készítők értékelni fogják a tiszta, tömörítetlen HDMI-kimenet opciót, amellyel a videók közvetlenül egy külső tárolóegységre rögzíthetők”.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés