Connect with us

Ultraszéles monitor Dél-Koreából

LG_IPS_MONITORS-03

Smart home

Ultraszéles monitor Dél-Koreából

Bővíti a 21:9-es UltraWide IPS monitorcsaládját az LG.

Az LG Electronics (LG) három új modellel bővíti IPS 21:9-es ultraszéles monitorcsaládját. A 29EA73, a 29EB73 és a 29MA73 monitorok kijelzője nem csak a párhuzamos feladatkezelést könnyítik meg, hanem páratlan mozi- és játékélményt is nyújtanak. Az IPS 21:9-es UltraWide sorozat tagjai emellett számos olyan kimagasló jellemzővel bírnak, amelyek a többfeladatos munkavégzést és a szórakozást egyaránt gördülékenyebbé és élvezetesebbé teszik.

A 29 hüvelyk (~ 74 cm) képátlóval rendelkező ultraszéles IPS monitorok képernyőjén egyszerre több ablak is kényelmesen elfér. Párhuzamos munkavégzés esetén különösen hasznos, ha nagy mennyiségű információ jeleníthető meg egyetlen képernyőn. A 4-Screen Split funkcióval a képernyő négy részre tagolható, a szegmensek pedig pár kattintással különböző hasznos konfigurációkba rendezhetők a párhuzamosan futó feladatok hatékonyabb kezelése érdekében. A Dual Link-up technológia tovább növeli a monitor hatékonyságát, hiszen egyszerre két külső eszközről képes tartalmat megjeleníteni.

LG_IPS_MONITORS-01

A képarány az LG 21:9-es kijelzőinek esetében a valódi mozik képarányát idézi, amely biztosan meggyőzi még a legigényesebb filmrajongókat is. A különleges monitorok a videojátékok kedvelői számára is remek választásnak bizonyulnak, hiszen a legújabb szélesvásznú technológiát használó multiplayer akciójátékok maximális élményt nyújtanak ezeken az új kijelzőkön.

Az LG speciális IPS kijelzőtechnológiájával felvértezett UltraWide termékcsaládja élethű képekkel, pontos színekkel és rendkívül széles betekintési szöggel kápráztatja el a felhasználókat. A monitorok a gyári hardveres kalibrációnak köszönhetően hosszan megőrzik az optimális színhűséget. Az LG IPS monitorainak kiemelkedő képminőségét számos termékminősítés és ipari elismerés igazolja.

LG_IPS_MONITORS-02

Az UltraWide termékcsalád Mac számítógépekkel is kompatibilis, továbbá számos csatlakoztatási lehetőséget támogat, többek között az MHL-t, a HDMI-t és a DisplayPortot. Az LG UltraWide monitorok így sokoldalú szórakoztató központként használhatók, amelyeken különféle eszközökről, például okostelefonról, táblagépről és laptopról származó tartalmak is megjeleníthetők.

A TV tunerrel is felszerelt 29MA73 modell új, Extra View, azaz „kép a képben” szolgáltatásával tévézés mellett az Extra View ablakban megjeleníthető a tévéműsor, vagy bármilyen okostelefonon futó játék és egyéb tartalom. Az Extra View funkcióval külön kiegészítő nélkül képes a monitor IPTV szerű szolgáltatásokat biztosítani.

LG_IPS_MONITORS-03

A 29EB73-as modell ergonomikus állítható állvánnyal rendelkezik, amellyel a monitor könnyen a megfelelő magasságba állítható, így nagyban hozzájárul a kényelmes és ideális munkavégzéshez.

A 29EA73 és a 29EB73 modellek világszintű piaci bevezetése még ebben a hónapban megkezdődik, míg a 29MA73,szeptember végén kerül a boltokba.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom