Connect with us

Hirdetés

technokrata

NFC-s nyomtatót dob piacra a Samsung

Office

NFC-s nyomtatót dob piacra a Samsung

A Samsung elhozta Magyarországra az iparág első NFC-képes színes lézer- és multifunkciós nyomtatóját

Már Magyarországon is kapható a Color Xpress  sorozat két új tagja: az Xpress C460FW az iparág első, NFC-vel felszerelt multifunkciós nyomtatója, a C410W pedig az első NFC-képes színes lézernyomtató. Az újdonságok lehetővé teszik a felhasználók számára a kiváló minőségű fotók és dokumentumok egyszerű nyomtatását okostelefonjaik segítségével.

Az új Color Xpress nyomtatócsalád elsősorban azok számára készült, akik otthoni, vagy kisvállalati környezetben okostelefonjukról szeretnének nyomtatni. Mindkét modell 18 lap/perc gyorsasággal nyomtat fekete-fehérben és 4 lap/perc gyorsasággal színesben. 

Mobil nyomtatás. könnyedén

A nyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű. A Color Xpress nyomtatócsalád vezeték nélkül kapcsolódik a mobil eszközökhöz a gyors, integrált és kényelmes nyomtatás érdekében. A felhasználók erőfeszítés nélkül tudnak képeket, dokumentumokat, e-maileket és weboldalakat nyomtatni.

kv_nfc_0_over

A Samsung Mobile Print App-pel a felhasználók számos fájltípust képesek kinyomtatni a PDF-ektől kezdve, az Excel munkafüzeteken át egészen a PowerPoint bemutatókig – közvetlenül az okostelefonjaikról. Azok pedig, akik nem rendelkeznek NFC-képes okostelefonnal, vagy nem telepítették a Samsung Mobile Print App-et, még mindig használhatják a Google Cloud támogatást, amellyel bármilyen okostelefonról bármilyen weboldalt ki lehet nyomtatni.

Továbbá, akik Samsung GALAXY okostelefonokkal, vagy GALAXY Tab táblagépekkel rendelkeznek, további előnyökre tehetnek szert, például elérhető számukra a fotónyomtatás a galériából, dokumentumok, emailek, és weboldalak nyomtatása.

Egyszerű és zökkenőmentes

Egy vezeték nélküli nyomtató telepítésének folyamata sokszor csak többszörösen összetett lépéseken keresztül oldható meg. A Color Xpress családnál az installáció nem tart tovább három gyors lépésnél, anélkül, hogy bármilyen USB-s kapcsolatot létre kellene hozni számítógépünk és a nyomtató között.

Az ‘Eco Gomb’ és az ‘Easy Eco Driver’ funkciók lehetővé teszik, hogy az eszköz ún. ‘eco’ üzemmódban működjön és ezáltal összesen 20%-kal csökkenjen az üzemeltetési költség. Az ‘Easy Eco Driver’ 2012-ben elnyerte a nívós ‘Kiemelkedő teljesítmény az innovációban” díjat a Buyers Labtól.

kv_wifi_0_over

Az új nyomtatókban megtalálható még az ‘Easy Printer Manager’ alkalmazás, ami az otthoni és kisvállalkozó felhasználókat segíti a szoftvertelepítéseken át. Továbbá lehetőség nyílik a nyomtató állapotának felmérésére, ha kifogyna a papír, vagy a toner, vagy valamilyen egyéb hiba lépne fel.

Tökéletes szín és design

A Samsung egyedi ReCP (‘Rendering Engine for Clean Page’) technológiája garantálja a felhasználó számára a professzionális minőséget éles képekkel és jól olvasható szöveggel, továbbá a polimerizált toner a feltűnően élénk és színekkel teli nyomtatásért felel.

Az új, NFC-képes színes lézernyomtatók és multifunkciós eszközök a rangos iF Product Design Award 2013 díját is elnyerték ’Ergonomikus kialakítás és egyszerű használat’ kategóriában



Szólj hozzá!

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés