Connect with us

technokrata

A képernyőnkre költözik a szórakozás

th_800_500_fuso-3d-box-side1

Smart home

A képernyőnkre költözik a szórakozás

Android alapú eszköz magyar tartalmakkal.

A WayteQ Europe Kft. és a fuso Ecosystem Nyrt. közti együttműködésnek köszönhetően rengeteg magyar nyelvű műsorral okosíthatjuk a hagyományos laposképernyős TV készülékünk kínálatát, mindezt egy egyszerűen használható, havidíjmentes megoldás segítségével. A fuso TV by WayteQ HDMI csatlakozón és wifi kapcsolaton keresztül tévéműsorok millióit teszi elérhetővé a hagyományos tévéken .
th_800_500_fuso-stick-taviranyito-3
A fuso a hazai piacon egyedülálló felhasználói felület, amely tartalomaggregátorként számos magyar nyelvű tévé- és rádiócsatorna kínálatát gyűjti össze és (beépített videolejátszó segítségével) teszi elérhetővé, legyen szó egy kereskedelmi csatorna napi sorozatáról vagy zenéről. A fuso alkalmazás segítségével a fuso® TV by WayteQ ezeket a tartalmakat hozza el a hagyományos televízióval rendelkező felhasználóknak.
A kínált tartalmak közel 30 magyar nyelvű tévécsatorna műsoraiból állnak, valamint számos zene és online médium híre közül is válogathatunk.  A kedvenc műsorok meg is jelölhetőek, segítve ezzel a gyorsabb keresést, emellett pedig az alkalmazás folyamatosan figyeli a felhasználó médiafogyasztási szokásait, és ezek alapján ajánlj további tartalmakat.
th_800_500_screen2
A mini PC HDMI csatlakozón keresztül lép működésbe és néhány kattintás után azonnal használatba is vehető. Az eszköz kétmagos, 1,5 GHz-es processzorral és Android Jelly Bean operációs rendszerrel érkezik, ennek köszönhetően további alkalmazásokat tölthetünk le tévénkre. A készülék vezérlését G-szenzoros távirányító könnyíti meg.
A fuso TV by WayteQ mini PC 2013 augusztusától elérhető Magyarországon 24.900 Ft-os bruttó kiskereskedelmi áron.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák