Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rangos díjak az LG digitális kijelzőinek

Smart home

Rangos díjak az LG digitális kijelzőinek

Az LG termékeit négy különböző digitális megjelenítő kategóriában díjazták az iparág elismert szaktekintélyei az idei InfoComm kiállításon.

Az LG Electronics  négy különböző digitális megjelenítési megoldása is díjat nyert az egyesült államokbeli Orlandóban megrendezett idei InfoComm-on, amely a világ egyik legrangosabb audio- és videotechnológiai kiállítása. A június 12. és 14. között megrendezett eseményen az LG a Commercial Integrator, a Rental & Staging System, az AV Technology és a System Contractor News magazinok elismerését vehette át.

Az InfoComm-on díjazott LG termékek között megtalálható a 84 hüvelykes WS70MS-B Ultra HD LED kijelző, a 47 hüvelykes WX50MF nagy fényerejű kültéri kijelző, az 55 hüvelykes WV70MS-B LED szuper vékony keretű videofal és az integrált, komplett megoldást nyújtó EzSign TV (LT560E) is.

47WX50MF_L45

A három éve alapított rangos Commercial Integrator BEST Awards program az integrációs üzletág kiemelkedő termékeit és szolgáltatásait díjazza. A BEST Awards díjak nyerteseit egy iparági szakértőkből, integrációs szakemberekből, valamint a Commercial Integrator magazin szerkesztőiből álló zsűri választotta ki. Az LG 84 hüvelykes (213 cm) szélesvásznú Ultra HD kijelzője a televízióknak és monitoroknak járó „BEST Award” díjat nyerte el a Full HD-hoz képest négyszeres, 8 millió képpontos felbontást kínáló Ultra HD technológia legkiválóbb képminőségű modelljeként.

Az iparágban a legnevesebb elismerésként számon tartott Rental & Staging Systems díjat a leginnovatívabb kereskedelmi célú színpadtechnikai és audio-video termékeknek ítélik oda. Az LG 47 hüvelykes (~119 cm) kültéri kijelzőjét (47W50MF) a „Legjobb síkképernyős kijelző” kategóriában hirdették ki győztesként. Az LG kijelzője ideális megoldást kínál kültéri megjelenítésre, olyan tulajdonságainak köszönhetően, mint az IPS technológia, a 110 °C-ig hőálló kivitel, illetve a környezeti fény elterelésére alkalmas Shine Out™ technológia.

55WV70-Front

Az AV Technology „Best” Awards díjjal a kivételes megoldást jelentő audio- és videotechnológiai megoldásokat jutalmazzák. A kiadvány szerkesztői a „Legjobb új videofal” kategóriában az LG 55 hüvelykes (~140 cm) WV70MS-B modelljét hirdették ki győztesként, köszönhetően többek között a professzionális audiovizuális felhasználásnál kiváló megoldást jelentő IPS technológiának és rendkívül vékony keretnek.

Az LG EzSign televíziója az InfoComm kiállításon az elmúlt két évben több díjat is kiérdemelt a digitális megjelenítők kategóriában. Idén tovább folytatódott a sikersorozat, a készülék megkapta a System Contractor News „Leginnovatívabb digitális megjelenítő” díját. Az EzSign segítségével az élő tévéadással vagy más külső médiaforrással egyidejűleg futó, személyre szabott tartalmak jeleníthetők meg, amivel a hirdetők figyelemfelkeltő módon közvetíthetik a kívánt üzenetet a vásárlók felé. A tartalom készítését az LG egyszerűen használható, ingyenes szoftvere és az 55 előre beépített sablon segíti.

Az LG kereskedelmi célú LED kijelzői megfelelnek az ENERGY STAR szabvány követelményeinek, kialakításuk során pedig a környezetvédelmi szempontok is nagy hangsúlyt kaptak.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés