Connect with us

technokrata

LG UltraWide: Szimbiózis ember és gép között

LG UltraWide_Multitasking

Smart home

LG UltraWide: Szimbiózis ember és gép között

Pretty Lights és az LG együttműködése révén a gyártó 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitora látható a zenész „Around The Block” című videoklipjében.

 Az LG Electronics (LG) is közreműködött Pretty Lights (Derek Vincent Smith, a hip-hop előadó) videoklipjének megalkotásában, melyet az Around the Block  című új dalához készítettek. A videóban látható LG 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitorok mozivásznat idéző, széles kijelzőjükkel és párhuzamos feladatvégzési képességeikkel tökéletesen kiegészítik Smith zenei elképzeléseit és a keverés folyamatát.

 LG UltraWide_Final

Az Around the Block című videoklip alapötlete nem más, mint a szimbiózis ember és gép, jelen esetben Smith és az UltraWide monitorok között, hiszen Smith művészi elképzelései az LG UltraWide monitorainak kijelzőin kelnek életre. A tágas kijelzőterülettel és továbbfejlesztett párhuzamos feladatvégzési funkciókkal rendelkező monitorok tökéletesen kiegészítik Smith egyedi, kísérletező zenei- és videókészítési munkáját.

Párhuzamos feladatkezelés a kreatív zenei törekvésekért

Az UltraWide monitor kiváló eszköz olyan digitális környezet kialakításához, amely segíti a zenészeket munkájuk tökéletesítésében és kreatív elképzeléseik megvalósításában. A monitor 29 hüvelykes (73,7 cm), 21:9 arányú képernyőjén számos program használható egyszerre, ami megkönnyíti a keverés, a vágás és az alkotás folyamatát. A 4-Screen Split funkcióval a kijelző kényelmesen négy részre osztható, és ezek pár kattintással különböző módokon elrendezhetőek.

LG UltraWide_Stereo

A Dual Link-up funkció emellett a mai digitális technológiában jártas művészek eszközkezelési igényeit is kielégíti, ugyanis lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerre két különböző készüléket – például egy keverőpultot és egy hangrögzítő eszközt – csatlakoztasson a monitorhoz. A Dual Link-up ötletesen fokozza a hatékonyságot, segítve az alkotói folyamat zavartalanságát.

Az Around the Block című dal az „A Color Map of the Sun” című albumon lesz hallható. A Pretty Lights-rajongók a hivatalos weboldalon már most előrendelhetik a dalt CD-n, bakelitlemezen, illetve digitális formában.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle