Connect with us

technokrata

LG UltraWide: Szimbiózis ember és gép között

LG UltraWide_Multitasking

Smart home

LG UltraWide: Szimbiózis ember és gép között

Pretty Lights és az LG együttműködése révén a gyártó 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitora látható a zenész „Around The Block” című videoklipjében.

 Az LG Electronics (LG) is közreműködött Pretty Lights (Derek Vincent Smith, a hip-hop előadó) videoklipjének megalkotásában, melyet az Around the Block  című új dalához készítettek. A videóban látható LG 21:9-es képarányú UltraWide IPS monitorok mozivásznat idéző, széles kijelzőjükkel és párhuzamos feladatvégzési képességeikkel tökéletesen kiegészítik Smith zenei elképzeléseit és a keverés folyamatát.

 LG UltraWide_Final

Az Around the Block című videoklip alapötlete nem más, mint a szimbiózis ember és gép, jelen esetben Smith és az UltraWide monitorok között, hiszen Smith művészi elképzelései az LG UltraWide monitorainak kijelzőin kelnek életre. A tágas kijelzőterülettel és továbbfejlesztett párhuzamos feladatvégzési funkciókkal rendelkező monitorok tökéletesen kiegészítik Smith egyedi, kísérletező zenei- és videókészítési munkáját.

Párhuzamos feladatkezelés a kreatív zenei törekvésekért

Az UltraWide monitor kiváló eszköz olyan digitális környezet kialakításához, amely segíti a zenészeket munkájuk tökéletesítésében és kreatív elképzeléseik megvalósításában. A monitor 29 hüvelykes (73,7 cm), 21:9 arányú képernyőjén számos program használható egyszerre, ami megkönnyíti a keverés, a vágás és az alkotás folyamatát. A 4-Screen Split funkcióval a kijelző kényelmesen négy részre osztható, és ezek pár kattintással különböző módokon elrendezhetőek.

LG UltraWide_Stereo

A Dual Link-up funkció emellett a mai digitális technológiában jártas művészek eszközkezelési igényeit is kielégíti, ugyanis lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerre két különböző készüléket – például egy keverőpultot és egy hangrögzítő eszközt – csatlakoztasson a monitorhoz. A Dual Link-up ötletesen fokozza a hatékonyságot, segítve az alkotói folyamat zavartalanságát.

Az Around the Block című dal az „A Color Map of the Sun” című albumon lesz hallható. A Pretty Lights-rajongók a hivatalos weboldalon már most előrendelhetik a dalt CD-n, bakelitlemezen, illetve digitális formában.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő