Connect with us

technokrata

Nálunk is bemutatkozik a Samsung Ultra HD felbontású TV-je

smart_tv_01

Smart home

Nálunk is bemutatkozik a Samsung Ultra HD felbontású TV-je

A Samsung S9 UHD TV a Media Hungary-n debütál.

A Samsung első és a piac legnagyobb Ultra HD felbontású (UHD) televízióját, a 216 cm-es képátlójú S9-et az Antenna Hungáriával közösen május 14-én mutatja be Magyarország legnagyobb médiaeseményén, a Media Hungary konferencián, Siófokon. Az S9 UHD TV 85 hüvelykes képernyőmérettel, ámulatba ejtő képminőséggel, elképesztően gyors négymagos processzorral, továbbfejlesztett szoftverrel és még intelligensebb interaktív funkciókkal érkezik.

A digitalis átállás számos előnnyel jár a hazai médiafogyasztók számára. Ezeket mutatja be közös standján a Samsung és az Antenna Hungária, valamint egyúttal bepillantást is nyújtanak a televíziózás jövőjébe, az Ultra HD technológiával érkező Samsung S9 segítségével.

s9000007left-angle-30-degreeblac
 

A Samsung S9 UHD TV igazi áttörést jelent a televíziózás világában. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a 85 hüvelykes képernyő káprázatos ultra HD (3840×2160) felbontású képet tár a televíziónéző elé. Az újdonság kontrasztaránya hatalmas, így a feketék még mélyebbek, a fehérek pedig még tisztábbak. Emellett a Samsung saját konvertáló motorja úgy javítja fel a HD vagy full HD tartalmakat UHD felbontásra, hogy megtartja a kép részletgazdagságát, s így még valósághűbb képminőséget biztosít.

A Smart Hub 2.0 különböző tartalmakat kínál a felhasználóknak, szolgáltatások, alkalmazások rengetege tárul elénk, a Moziarena alkalmazás használatával a legújabb filmek közül válogathatunk. A közösségi panel segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetünk barátainkkal a Facebookon vagy a Twitteren, a Skype-on keresztül pedig életnagyságban videó-beszélgethetünk szeretteinkkel.

 samsung-uhd-4k-tv-s9-back

A Smart Interakció intelligens hang- és mozgásvezérlést, valamint arcfelismerést biztosít, az All Share funkció segítségével pedig különböző készülékek – notebookok, táblagépek és okostelefonok csatlakoztathatók a készülékhez, az azokon található tartalmak azonnal megoszthatók a televízióval és a közösségi oldalakon keresztül ismerőseinkkel.

A Samsung az Antenna Hungariával közösen vesz részt Magyarország legnagyobb médiaeseményén, ahol közös standjukon bárki megtekintheti a dél-koreai gyártó csúcskészülékét és egyéb okos megoldásait. A funkciók bemutatásában a Samsung kollégái nyújtanak segítséget.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle