Connect with us

technokrata

A Microsoft elégedett a Windows 8-cal

windows8-logo

Smart home

A Microsoft elégedett a Windows 8-cal

A vállalat kommunikációs igazgatója szerint szó sincs bukásról, sőt kifejezetten elégedettek a Windows 8-cal.

Bár mostanában alaposan gyülekeznek a viharfelhők a Windows 8 fölött, a vállalat mégis elégedett a piacvezető operációs rendszer legújabb verziójával. Nemrégiben Frank X. Shaw a Microsoft kommunikációs igazgatója reagált a Times Magazin által kirobbantott botrányra, miszerint a Windows 8 olyan, mint a New Coke, a Coca Cola 80-as években 3 hónap alatt megbukott üdítőitala. Ez az ital az eredeti Coca Cola-t volt hivatott felváltani, de a felhasználók nem szerették, így a vállalat rövid időn belül kivonta a piacról, és visszahozta a régi, napjainkban is piacon lévő változatot.

windows8-logo

Shaw szerint szó sincs erről, a Windows 8 köszöni szépen, és jól van, és egy operációs rendszer sosem hasonlítható egy kólához, mivel itt nem csak a pillanatnyi benyomásról van szó,hanem idő kell ahhoz, hogy az ember belakja, és a saját szája ízére szabja. A reakció könnyen megérthető, hiszen az elmúlt hónapok során a Microsoft folyamatosan a támadások kereszttüzében volt a megváltozott felület miatt, és ezzel a nyilatkozattal hozzájuk is szóltak, hogy nem kell azonnal elutasítóan bánni a rendszerrel, adjanak néhány napot maguknak, hogy meg tudják-e szokni.

windows-8-start-button

Az mindenesetre egyre valószínűbb, hogy a vállalat mégis enged a felhasználóknak, és a következő, egyelőre 8.1 néven emlegetett kiadásban visszahozza a hőn áhított Start menüt.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle