Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már hazánkban is elérhető az LG Cloud

Smart home

Már hazánkban is elérhető az LG Cloud

Az alkalmazás segítségével kényelmesen elérhetők a felhasználó saját tárhelyére feltöltött adatok.

 Az LG Electronics (LG) tavaly indította el LG Cloud szolgáltatását az Egyesült Államokban, Dél-Koreában és Oroszországban, most pedig további 40 országban, köztük Magyarországon is elérhetővé válik ez az innovatív adattárolási forma. Tároláson kívül azonban sokkal többet kínál az LG tévécentrikus Cloud szolgáltatása. Segítségével a felhasználók valós időben, közvetlenül érhetik el (streaming) a kívánt tartalmakat LG Smart tévékészülékeiken. A felhasználó jelszóval védett privát tárhelyéhez könnyedén hozzáférhet a Smart TV-n kívül számítógéppel vagy androidos okostelefonnal.

Mára teljesen megszokott, hogy a szórakozás, információszerzés, vagy éppen a munkavégzés három képernyőn történik: a számítógépen, okos mobileszközön és a televízión. Az viszont még gyakran problémát okoz, hogy az ezeken az eszközökön tárolt tartalmakat hogyan tegyük egyszerűen átjárhatóvá, ezzel nagyban növelve a felhasználói értéket. Erre nyújt gyors és hatékony megoldást az LG Cloud szolgáltatása.

 

lg-tv-LA8600-feature-img-detail_LG_Cloud-1

Az LG Cloud alkalmazás segítségével kényelmesen elérhetők a felhasználó saját tárhelyére feltöltött videók, fényképek és zeneszámok. A Google Play-ről és az LG Smart World áruházból is egyszerűen telepíthető alkalmazás az LG Smart TV-kkel, a PC-kkel és az androidos okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. Rövid telepítés után a felhasználók akár 5 GB-nyi tartalmat is elérhetnek ingyenesen, közvetlenül a Smart TV-n, anélkül, hogy a fájlokat előbb le kellene tölteniük. A multimédiás tartalmak kényelmesen menthetők az LG Cloud tárhelyére, amellyel több gigabájtnyi terület szabadulhat fel az okostelefonokon és számítógépeken. Az LG Cloud tárhelyére PC-s ügyfélprogram, webhely (hu.lgecloud.com) vagy okos eszköz segítségével is feltölthetünk.

Az LG Cloud rendelkezik a lejátszás folytatására szolgáló N-Screen funkcióval is, így például egy okostelefonon megállított videó vagy zeneszám lejátszása ugyanonnan folytatható egy LG Smart TV-n, nem kell újra betölteni. A különböző felbontású kijelzőkön, illetve a lejátszáshoz szükséges video codekek miatt sem kell aggódnunk, a rendszer ezeket a konvertálásokat automatikusan elvégzi.

LG_Cloud 01

Az LG Cloud Slideshow alkalmazásával akár fényképekből álló diavetítés és zenelejátszás is lehetséges egyszerre, az auto-feltöltés funkcióval pedig beállíthatjuk, hogy a telefonunkkal készült képek vagy videók valós időben, azonnal megjelenjenek a saját felhő tárhelyünkön, azonnal megtekinthetőek legyenek más eszközön. Az LG Smart TV-ken gyorsan és egyszerűen beléphetünk az automatikus egyszeri bejelentkezési (SSO) protokoll segítségével, amely a felhasználó LG Smart TV ID és LG Cloud ID azonosítóját is felismeri.

Az LG Cloud applikációt Androidos környezetben a Google Play áruházból töltheti le. A PC-re (Windows Vista, 7 és XP-hez) készült LG Cloud klienst pedig az alábbi linkre kattintva töltheti le: https://hu.lgecloud.com/

 

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés