Connect with us

technokrata

Megvan a következő Xbox neve?

Xbox360Logo

Smart home

Megvan a következő Xbox neve?

Egy SEGA játék listájában fedezték fel a következő Xbox nevét.

Bizony nem ma volt, amikor 2005-ben Bill Gates és csapata bemutatta az Xbox 360-at. Ez volt az a konzol amit a Microsoft már nem csak tapogatózásként küldött a piacra, hanem komoly szándékuk volt megverni a Playstation 3-at. A terv sikerült is, a Microsoft konzolja évekig tartó előnyt szerzett azzal, hogy közel 1 évvel hamarabb került piacra mint a Sony terméke, ami így hosszú ideig lemaradásban volt az Xbox-al szemben. A Sony aztán nem egészen 1 évvel ezelőtt visszaszerezte elsőségét, de a Ps3-nak már sosem sikerült megismételnie az elődje sikerét.

gamestop-next-xbox

A japán óriás így idén februárban bemutatta a  Ps4-et, így a szoftveróriásnak is tüsténkednie kellett, nehogy lemaradjanak. A bemutató dátumát már tudjuk, minden Xbox rajongó vésse fel naptárába a május 21-ét. Az időpont tehát már korábban kiderült, most valószínűleg kiderült a konzol végleges neve is. A SEGA által fejlesztett Sonic Excursion kompatibilitási listájában bukkant fel egy bizonyos Xbox Infinite név. A név a végtelenre utal, ami a minden korábbinál erősebb hardvert, és szélesebb játékkínálatot jeletheti. Minden együtt lesz tehát, hogy a játékrajongók ismét két erős konzol változatos játékkínálataival töltsék el az elkövetkező éveket.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd