Connect with us

technokrata

Megfizethető lesz a PS4

aaaadualshock22-610x340

Smart home

Megfizethető lesz a PS4

A Playstation 3-nál sokkal olcsóbban nyit majd a Playstation 4.

2006-ban nagy csapást jelentett a Sony-nak a Playstation 3 megjelenése. A gyártó meglehetősen egoistán állt hozzá a konzolhoz, úgy gondolták, hogy a korábbi sikerek után majd eladja magát a gép, kerüljön is bármennyibe. Ken Kutagari a Sony Computer Entertainment korábbi vezérigazgatója egy interjúban azt találta mondani, amikor a Playstation 3 árával kapcsolatban kérdezték, hogy a termék van annyira jó, hogy az emberek majd többet fognak érte dolgozni.

Ez az elképzelés nem jött be, a Playstation 3 hosszú ideig a többiektől messze lemaradva sor végén kullogott, és jónéhány évnek el kellett telnie, mire megelőzte nagy riválisát az Xbox 360-at. Most minden másképp lesz, legalábbis ezt állítja Michael Denny, a Sony Worldwide Studios egyik vezetője, aki nemrégiben a Playstation 4 árazásával kapcsolatban nyilatkozott.

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT INC. PLAYSTATION 4

Állítása szerint a Sony megtanulta a leckét, és a céljuk az lesz, hogy minél szélesebb réteg számára legyen megvásárolható a 2013 végén debütáló konzol. A géphez kapcsolódó játékok árát is mérsékelték, így minden út szabad a siker felé vezető úton.

aaaadualshock22-610x340

A pontos árat és megjelenési időt várhatóan a júniusi E3-on jelenti be a japán vállalat.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle