Connect with us

technokrata

Bízik a termékeiben az LG

Smart home

Bízik a termékeiben az LG

Az LG az eddig megszokott három év helyett öt év garanciát nyújt az április 8. és a május 19. között vásárolt, prémium kategóriás Personal TV-kre.

Az LG Personal TV-iben a monitor és a televízió előnyei egyaránt megtalálhatóak. A készülékeken multimédia szolgáltatások, HD adások, illetve Full HD tartalmak is nézhetők. A tökéletes képminőséghez pedig több kényelmi és szórakoztató tulajdonság is társul. A funkciók között megtalálható a Kép-a-képben funkció, amivel egyszerre használhatjuk a készüléket monitorként és nézhetjük a TV-t, egy külön ablakban. A két HDMI csatlakozónak köszönhetően a játékkonzolok, set-top-box-ok és más eszközök könnyen csatlakoztathatóak a Personal TV-khez. Az USB Quick View pedig lehetővé teszi az USB háttértárolón lévő filmek, videók és fényképek megjelenítését anélkül, hogy ehhez be kellene kapcsolnunk a számítógépet.

27MT93S

A legtöbb modell IPS panellel rendelkezik, amely élethű színeket és egyenletes színátmeneteket jelent, 178 fokos betekintési szög mellett.

5_ev_garancia_hun_2013

 Az 5 év garancia miatt a vásárlóknak a jótállási idő végéig meg kell őrizniük a vásárlást igazoló számlát, a készülékhez tartozó, az LG Electronics Magyar Kft. által kibocsátott garanciajegyet és le kell tölteniük az LG honlapjáról az „5 ÉV GARANCIA” igazolást. A promóció részletes szabályzata a következő címen érhető el.

http://www.lg.com/hu/szamitastechnika/5-ev-garancia-Personal-TV-akcio-2013/indexSzólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin