Connect with us

Hozzánk is megérkezett a gigantikus méretű LG TV

84-INCH 3D UDTV_01

Smart home

Hozzánk is megérkezett a gigantikus méretű LG TV

Már Magyarországon is elérhető az LG 84 hüvelyk képátlójú Ultra HD TV-je.

 A televíziós iparágban a szolgáltatások bővülése mellett leginkább a tévék felbontásának megsokszorozódásánál érhető tetten a technológiai fejlődés. Mára egyre több tévécsatorna sugároz nagy felbontásban és a tartalomszolgáltatók is egyre nagyobb sikerrel használják ki a készülékek nyújtotta lehetőségeket a Blu-rayeknek, a nagyfelbontású játékoknak és a különböző online tartalmaknak köszönhetően. Az Ultra HD felbontás megjelenése pedig még ennél is tovább mutat: az Ultra HD a Full HD tévépaneleknél négyszer nagyobb, 8,3 millió képpontos (3840×2160) felbontást és lenyűgöző képminőséget nyújt.

Az LG Ultra HD TV-je a televíziózás evolúciójának legújabb lépcsőfokát képviseli, hiszen 55 hüvelyknél nagyobb méretben is kristálytiszta képet jelenít meg. Az Ultra HD tartalmakról pedig többek között a képfelbontás javító (Resolution Upscaler Plus) funkció gondoskodik, amely az alacsonyabb minőségű adásokat is képes részletgazdagabbá alakítani.

UHD_TV_small

Az LG 84LM960V Smart 3D TV egyik fontos eleme a Triple XD Engine képjavító szoftver, ami a nevéből is adódóan annyit tesz, hogy feljavítja a képek minőségét. A tévét LED Plus háttérvilágítással, beépített Wi-Fi-vel és 2.2 csatornás hangrendszerrel látta el az LG.

A 84LM9600V-ben természetesen az LG mindegyik csúcstechnológiás megoldása helyet kapott. A CINEMA 3D képalkotásnak (polarizált, FPR) hála, könnyű, töltést nem igénylő szemüvegen keresztül élvezhetjük a vibrálás és elmosódásmentes háromdimenziós képet. A Magic Remote mozgásérzékelős távirányító intuitív funkcióival – a hangfelismeréssel, a görgetéssel, a mozdulat-felismeréssel és a rámutatással – minden eddiginél könnyebb a navigálás az LG Smart TV ökoszisztémájában, ahol az egyre bővülő Prémium tartalmak és több száz applikáció várja a szórakozni, kikapcsolódni, vagy tanulni vágyókat.

84LM9600 Silver -1

Az LG 84 hüvelykes Ultra HD TV-je a Euronics Műszaki Áruházlánc budaörsi üzletében tekinthető meg, ajánlott fogyasztói ára 6 000 000 HUF.

84LM9600 Smart 3D TV termékjellemzők:

–       Smart 3D TV

–       Képátló: 84 hüvelyk (213 cm)

–       Ultra HD felbontás: 3840×2160 (8.3 megapixel)

–       LED Plus háttérvilágítás

–       Triple XD Engine – 3. generációs képjavítás

–       Ultra HD Resolution Upscaler Plus (Képfelbontás javító)

–       2.2 csatornás hangrendszer

–       Beépített Wi-Fi

–       MCI (Motion Clarity Index): 800 Hz

–       Méret: (Szélesség X Magasság X Mélység) 1916 x 1120 x 39,9 mm (A panel mélysége bizonyos részeknél, pl. hangszórónál, meghaladhatja ezt a méretet.)Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom