Connect with us

technokrata

Két utódot is kaphat az Xbox 360

Xbox-720-Durango

Smart home

Két utódot is kaphat az Xbox 360

Elképzelhető, hogy kétféle Microsoft konzol kerülne piacra az idén.

Nem mindennapi lépésre szánta el magát a Microsoft, legalábbis ha hinni lehet a most napvilágra került információknak. Az amerikai vállalat 2005-ben hatalmasat robbantott az Xbox 360-al, gyakorlatilag hosszú időre parkolópályára tették legnagyobb konkurensüket a Playstation 3-at. Most, hogy a Sony bemutatta legújabb konzolját, újra a Microsoft felé terelődött a lelkes játékosok figyelme.

Egy bennfentes oldal információi szerint a Microsoft idén nem egy, hanem rögtön két Xbox bemutatását tervezi. Az ötlet apropóját az adta, hogy az Xbox 360-ra letöltött játékok több mint fele egyszerűbb Arcade típusú, amelyek közel sem használják ki a hardverben rejlő lehetőségeket. Ha megvalósul ez a terv, akkor a Microsoft egy mindenki számára megfizethető, de csak egyszerűbb játékokat elbíró és egy drága, de technológiailag a legmodernebb komponenseket is tartalmazó eszközzel jelentkezhet.

Xbox-720-Durango

Így a Microsoft sok vevőt szipkázhat el a Sony elöl, hiszen aki ott is az egyszerűbb, kevésbé komplex játékokkal játszana, de nem akarná megfizetni a magasabb árat az könnyedén inkább az amerikai óriásnál költheti el a pénzét.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle