Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két utódot is kaphat az Xbox 360

Smart home

Két utódot is kaphat az Xbox 360

Elképzelhető, hogy kétféle Microsoft konzol kerülne piacra az idén.

Nem mindennapi lépésre szánta el magát a Microsoft, legalábbis ha hinni lehet a most napvilágra került információknak. Az amerikai vállalat 2005-ben hatalmasat robbantott az Xbox 360-al, gyakorlatilag hosszú időre parkolópályára tették legnagyobb konkurensüket a Playstation 3-at. Most, hogy a Sony bemutatta legújabb konzolját, újra a Microsoft felé terelődött a lelkes játékosok figyelme.

Egy bennfentes oldal információi szerint a Microsoft idén nem egy, hanem rögtön két Xbox bemutatását tervezi. Az ötlet apropóját az adta, hogy az Xbox 360-ra letöltött játékok több mint fele egyszerűbb Arcade típusú, amelyek közel sem használják ki a hardverben rejlő lehetőségeket. Ha megvalósul ez a terv, akkor a Microsoft egy mindenki számára megfizethető, de csak egyszerűbb játékokat elbíró és egy drága, de technológiailag a legmodernebb komponenseket is tartalmazó eszközzel jelentkezhet.

Xbox-720-Durango

Így a Microsoft sok vevőt szipkázhat el a Sony elöl, hiszen aki ott is az egyszerűbb, kevésbé komplex játékokkal játszana, de nem akarná megfizetni a magasabb árat az könnyedén inkább az amerikai óriásnál költheti el a pénzét.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés