Connect with us

technokrata

Interaktívvá tenné a papírt a Fujitsu

ui_large_verge_medium_landscape

Smart home

Interaktívvá tenné a papírt a Fujitsu

Beszkenneli, majd módosíthatóvá teszi a papír tartalmát a a Fujitsu legújabb eszköze.

Igen előremutató fejlesztést mutatott be a Fujitsu. A japán vállalat terméke azoknak nyújt hathatós segítséget, akik a munkájuk során a mai napig számtalanszor papírral kénytelenek dolgozni. Mivel a mai világban sokszor nehéz a számítógépet és a papírt megfelelően összeegyeztetni, a Fujitsu egy olyan megoldást dolgozott ki, amivel a papír a számítógép részévé válna. Az eszköz gyakorlatilag beszkenneli a papíron lévő tartalmat, majd azt felismeri, így szabadon dolgozhatunk vele.

20130403-01a

Aki esetleg brossúrák rendezgetésével tölti napjait, annak jó hír, hogy a Fujitsu eszköze azokkal is elboldogul, sőt, felismeri a rajtuk lévő tartalmat, és ha szükséges  akkor plusz információkat jelenít meg.

20130403-01c

Az eszköz rendelkezik mélységérzékeléssel, vagyis lehetőségünk nyílik akár 3D-s épületek módosítására, vagy akár létrehozására is. A különc technológia legkorábban csak 2014-ben kerül piacra, addig csak bizonyos rendezvényekre hozza majd el a Fujitsu.

20130403-01b

Az eszköz európai sikere erősen kétséges, az itteni piac a japánokhoz képest sokkal kevésbé ragaszkodik már a papírhoz, így nem érné meg beruházni ilyesmire.

A Fujitsu készített egy bemutatóvideót a scannerjéről, melyet az oldalukon meg is tekinthetünk.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom