Connect with us

technokrata

Tollba építené a számítógépet az Apple

apple-money-uhbi

Smart home

Tollba építené a számítógépet az Apple

Egy már eddig is létező szabadalomba lehelt új életet az amerikai vállalat.

Egy termék piacra dobásáig sok idő eltelik. A gyártó jellemzően több tervet kipróbál mire a végleges példány gyárthatóvá válik. Vannak olyan ötletek amelyek sosem élik meg a befejezett kort, és már azelőtt a süllyesztőbe kerülnek, hogy egyáltalán befejeződne a fejlesztést.

Az Apple most egy tollba épített számítógép szabadalmát nyújtotta be az amerikai hivatal számára. Az ötlet nem új, már 1998-ban bejegyezték, ám akkor még a British Telecommunications PLC szabadalmaként, majd 2008-ban az Apple-höz került.

13.03.26-Pen

A mostani szabadalmi módosítás apropója a beépített mobilinternet képesség mellyel az eszköz az internetre csatlakozna, ez eddig hiányzott. Az apró tollba beépített LCD kijelző, GPS, giroszenzor és fizikai nyomógombok  is helyet kaptak, ez utóbbiakhoz funkciókat társíthatunk.

13.03.26-Pen-2

A termék létezése még kétséges, elképzelhető, hogy pár kísérletező kedvű mérnök szabadidőben végzett tevékenységénél többről nincs szó, ám az is lehet, hogy az Apple az iWatch után újabb nagy dobásra készül.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák