Connect with us

technokrata

HP LaserJet : Nyomtass kevesebb költséggel!

Smart home

HP LaserJet : Nyomtass kevesebb költséggel!

Új korszakot nyit a HP az irodai nyomtatásban.

Már itthon is elérhetők a HP LaserJet multifunkciós nyomtatócsalád (MFP) legújabb tagjai. A friss MFP termékportfólióval a HP a modern irodai igényeket kívánja kiszolgálni és új szintre emelni az irodai nyomtatást. Alacsonyabb költségek mellett nagyobb hatékonyság és az irodai digitalizálás támogatása jellemzi a most bevezetett termékeket. Az újítások a HP innovációs törekvésein, valamint az intelligens Autonomy szoftvermegoldásokon alapulnak.

A nyomtatás hatása a környezetre 2012-ben c. globális HP tanulmány szerint a vállalkozások 33 százaléka csökkentette a nyomtatás mennyiségét az elektronikus iratok használatával és az ehhez kapcsolódó, átláthatóbb dokumentumkezelő rendszerekkel. Ennek ellenére az üzleti szempontból kiemelkedően fontos dokumentumokat még mindig egyaránt tároljuk papír és elektronikus formátumban is.

M525c_300dpi_100pct

A vállalatok és az állami szervek hatalmas mennyiségben állítanak elő és kezelnek adatokat, ezért az ügyfelek számára elsődleges fontosságú azok hatékony menedzselése és gyors elérése.

A HP globális tanulmánya kimutatta, hogy a vállalkozások 86 százaléka csökkentené a nyomtatás/fénymásolás költségeit, 82 százalékuk pedig növelné a nyomtatókat használó munkatársak termelékenységét. Emellett a vállalkozások 60-80 százaléka szeretné csökkenteni a meglévő nyomtatók számát. Ebből adódóan 58-80 százalék lecseréli a jelenleg egyetlen kollégát kiszolgáló nyomtatókat egész munkacsoportokat segítő készülékekre.

M575c_300dpi_100pct

A HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c és a HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c emelt szintű dokumentumkezelési és -megosztási teljesítményt kínál. Tökéletes belépőt jelentenek a digitális világba a prémium minőségnek, a kétoldalas dokumentumok egymenetben történő beolvasásának, valamint a HP Everypage technológiának köszönhetően. Ez a megoldás egyrészt biztosítja, hogy egyszerre csak egy lap töltődjön be, másrészt adatbevitele a különböző dokumentumok digitalizálásának sebességét is felgyorsítja.

A HP Flow többfunkciós nyomtatók integrálhatók az Autonomy (egy, a HP-hoz tartozó vállalat) által gyártott szoftver tartalommenedzsment rendszerével az irodában vagy a felhőben egyaránt. A HP szkennelési technológiáját az Autonomy megoldásaival párosítva az ügyfelek dokumentumokat, audio és videófile-okat, e-maileket és honlapokat is elérhetnek, rendszerezhetnek és használhatnak.

HP had one of the larger booths at MacWorld 2011.

A HP Flow CM Professional   nagyvállalati szintű tartalommenedzsmentet biztosít a feltörekvő cégek számára olyan sztenderdizált, magas biztonsági szintű funkciókkal, melyek vezető bankokat, jogi cégeket és tőzsdéket is kiszolgálnak, és egy egyszerű böngészőn keresztül bárhonnan elérhetők. Ez a felhőalapú termék gördülékenyebb együttműködést és  a hatékonyság növelését  jelenti a dokumentumok egyszerű hozzáférése, iktatása, tárolása, kereshetősége, helyreállítása és nyomtatása segítségével egy egyedi, felhasználóbarát interfészen keresztül, melyet az ügyfelek igényeihez igazódva  fejlesztettek ki.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin