Connect with us

Új Samsung nyomtatók: Xpress és ProXpress

(Printing)  Kingbird_N_pers_creamwhite_s

Smart home

Új Samsung nyomtatók: Xpress és ProXpress

A Samsung a CeBIT 2013 szakkiállításon bemutatta legújabb, Xpress és ProXpress nevű mono lézernyomtató és multifunkciós nyomtató sorozatát.

Mindkét sorozat megbízhatóságát és rendkívüli teljesítményét a 600 MHz-s Cortex A5 processzor, valamint a 128 MB memória garantálja, amelyek az Xpress nyomtatók esetén 26-28 lap/perc nyomtatási sebességet, a ProXpress készülékek esetén 33, 38 valamint 40 lap/perc nyomtatási sebességet tesznek lehetővé.

(Printing) Batian_N_Front_s

Az új nyomtatók a Samsung egyedi Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiáját használják, amely élesebbé teszi a pozitív megjelenésű szövegeket, és növeli a negatív megjelenésű szövegek olvashatóságát, ezzel garantálva a lehető legjobb képminőséget. A készülékekhez akár vastagabb papírok is használhatók (220 g/m2-ig) – az elakadás-gátló technológiának köszönhetően problémamentesen.

(Printing)  Kingbird_N_pers_creamwhite_s

Az alacsony nyomtatási költségeket az extra kapacitású tonerek mellett a Samsung díjnyertes Eco Driver megoldása biztosítja, amely lehetővé teszi az egyedi beállításokat a nyomtatási költségek szabályozása érdekében. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók például elkerülhetik a felesleges szövegek vagy képek kinyomtatását.

Az újdonságok várhatóan május elejétől lesznek elérhetők Magyarországon.

Termékspecfikációk

Samsung A4 mono lézer nyomtató  Xpress sorozat

scrs3
scrs4 

Samsung A4 mono lézer nyomtató  ProXpress sorozat

scrs

scrs2

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom