Connect with us

Nagy felbontású fotószkennert mutatott be a Canon

Scan 9000F

Smart home

Nagy felbontású fotószkennert mutatott be a Canon

A 9600 dpi-s felbontás igazi profi minőséget ad, de ha gyorsan kell szkennelni, akkor 7 másodperc is elég hozzá.

A Canon bemutatta új, felsőkategóriás, 9600 dpi felbontású CCD-s lapolvasóját, a CanoScan 9000F Mark II-t. A különleges szoftverekkel rendelkező készülék kivételes minőségben, nagy sebességgel képes fényképek, dokumentumok és filmek beolvasására.

A CanoScan 9000F-et felváltó CanoScan 9000F Mark II mellé a My Image Garden szoftver jár, amellyel könnyedén navigálhatunk a beolvasási funkciók között, valamint olyan kiváló eszközöket kapunk a fényképek rendezéséhez, mint az arcfelismerés. A dokumentumok egyszerű kezelése érdekében a My Image Gardenben szövegfelismerési (OCR) és PDF-fájlba mentési funkciók is találhatók, a bizalmas dokumentumok pedig jelszóval védhetők. A Canon praktikus Scan to Cloud (lapolvasás felhőbe) funkciójával egyetlen gombnyomással közvetlenül lehet dokumentumokat beolvasni az Evernote vagy a Dropbox felhőszolgáltatásokba. A Stitch Assist (illesztéssegéd) pedig a nagy, A3-as dokumentumokat és fényképeket segít két részletben beolvasni és hézagmentesen összeilleszteni.
Scan 9000F

A szkennerben egy sor praktikus energiatakarékossági funkció található. Az automatikus kikapcsolási funkció nevének megfelelően, meghatározott idő után automatikusan kikapcsolja a lapolvasót. S mivel a 9000F Mark II a reflektív és a filmbeolvasáshoz fehér LED-es megvilágítást használ, amely esetében nincs szükség bemelegedésre, ez észlelhetően csökkenti a fogyasztást a hagyományos, fluoreszcens lámpás készülékekhez képest.

CanoScan 9000F MK II (1)A CCD-érzékelő és a maximálisan 9600 x 9600 (film) ill. 4800 x 4800 dpi (síkágyas beolvasás) felbontás eredményeképpen a 9000F Mark II kiváló minőségben képes a képek beolvasására, miközben megfelelő finomsággal örökíti meg a fényképek és filmek részleteit. Az Auto Document Fix (automatikus dokumentumjavítás) funkció garantálja, hogy a szöveg betűi tiszták és élesek maradjanak, a fényképek pedig megőrizzék a színeiket, árnyalataikat és kontrasztjukat. A CanoScan 9000F Mark II egy műveletben akár 12 db 35 milliméteres filmszalagot vagy 4 keretezett diát is képes beolvasni (pozitívokat és negatívokat egyaránt). Sőt, kezeli a 120-as filmformátumot is (legfeljebb 6×22 cm). A Film Automatic Retouching Enhancement (automatikus filmretusálás, FARE) Level 3 használatával még az olyan eredeti anyagok is jó minőségben olvashatók be, amelyek elporosodtak, megkarcolódtak, kifakultak, vagy hátulról kapott megvilágítás mellett készültek.CanonCanoScan9000FMarkII3

A lapolvasó elején 7 db EZ gomb szolgál az egygombos lapolvasásra. Ezek funkciója a felhasználói igényeknek megfelelően módosítható. A szintén egyetlen gombbal előhívható automatikus lapolvasási mód pedig automatikusan felismeri az éppen olvasott dokumentum típusát, és ennek megfelelően menti el az eredményt fényképként vagy dokumentumként, optimális beállításokkal. Egy A4-es, színes dokumentumot 300 dpi-vel 7 másodperc alatt olvas be.

A CanoScan 9000F Mark II hazánkban áprilisától lesz elérhető.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom