Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyomtass költséghatékonyan a Samsunggal

Smart home

Nyomtass költséghatékonyan a Samsunggal

A Samsung bemutatta négy új lézernyomtatóját, amelyek segítségével a kis- és középvállalkozások csökkenthetik költségeiket.

Rendkívüli teljesítmény 600MHz-es Cortex-A5-ös processzorral

A rendkívüli teljesítmény és a megbízhatóság az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat legfőbb erőssége. Ezeket az új nyomtatókat nagy teljesítményű, 600MHz-es Cortex-A5-ös processzor hajtja, megfelelő nagyságú memóriával kombinálva, amely így ultragyors, 28, illetve 40 lap/perc sebességű nyomtatást tesz lehetővé. Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozathoz különféle papírok használhatók – akár vastag papír, illetve karton is – kényelmesen és közvetlenül a papírtartó tálcáról vagy a kéziadagolóból.

Az új nyomtatóknál megtalálható a Samsung egyedi Rendering Engine for Clean Pages (ReCP) technológiája, amely élesebbé teszi a pozitív megjelenésű szövegeket, és növeli a negatív megjelenésű szövegek olvashatóságát, ezzel garantálva a lehető legjobb képminőséget.

(Printing)  Magpie_N_front_creamwhite_s

Az Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozatot úgy alakították ki, hogy legalább annyira költséghatékonyak legyenek, mint amennyire környezetbarátak. A nagyobb kapacitású tonereknek köszönhetően a  printerekkel többet lehet nyomtatni, s egyben lecsökkenthető a tonercserék száma is.

A Samsung Easy Eco Driver megoldásával felszerelt Xpress M2875-ös és a ProXpress M4070-es sorozat lehetővé teszi a nyomtatási költségek szabályozása érdekében történő egyedi beállításokat. Például, a felhasználók módosíthatják az Eco beállításokat annak érdekében, hogy elkerüljék a felesleges szövegek vagy képek kinyomtatását. A beépített duplex egység, valamint az egy oldalra történő több kép nyomtatásának lehetősége további költségmegtakarítást eredményez.

A még fokozottabb költségcsökkentés érdekében ezek a nyomtatók egy One Touch Eco gombbal is rendelkeznek, amely több oldalnyi nyomtatnivalót képes egyetlen oldalra összesűríteni, s ezzel időt, papírt, tonerport és pénzt takarít meg.

A nyomtatást megkönnyítő megoldások

A Samsung Easy Printer Manager funkció lehetővé teszi a valós idejű nyomtatóhasználat-felügyeletet, valamint a nyomtató karbantartásával kapcsolatos, könnyen ellenőrizhető statisztikák révén gondoskodik a gyors és pontos tájékoztatásról.

(Printing)  Rainer_N_pers_creamwhite_s

Az új nyomtatók könnyen alkalmazhatók mobil eszközökkel együtt, így például okostelefonokkal, notebookokkal és táblagépekkel. A felhasználók bármilyen olyan mobil eszközről ki tudják nyomtatni fájljaikat és dokumentumaikat, amelyre fel van installálva a Samsung Mobile Print alkalmazás.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés