Connect with us

technokrata

A Deezer meghódítja a nappalikat

Dotkom

A Deezer meghódítja a nappalikat

Hamarosan minden LG, Samsung és Toshiba tévén elérhető lesz a zeneszolgáltatás.

Akinek otthon Smart TV-je van, annak jó eséllyel Samsung vagy LG készüléke van a nappalijában/hálószobájában. Persze van, akinek Panasonic Viera-ja vagy Sony Bravia tévéje van, de mint már tegnap megtudhattuk, másodpercenként három Samsung televíziót adnak el világszerte, így valószínűleg dél-koreai Smart tévénk van otthonunkban. A Deezer pedig tuttira ment, ugyanis a zenéket streamelő szolgáltatást nyújtó vállalkozás hosszú távú megállapodást kötött az LG után az Samsunggal és a Panasonic-kal is, miszerint az applikáció elérhető lesz a gyártók készülékeire.

deezer on LG

Az európai Samsung Smart televíziók esetében érdemes tudni, hogy csak a 2011-es és az annál újabb modellekre lehet letölteni az applikációt. A Toshiba televízióinak az esetében az európai, a közel-keleti és a ázsiai térségben a 2011-től forgalmazott készülékekre lehet elérni a Deezert, míg globálisan csak a 2013-as modellektől tölthető rájuk.

A Deezer egy viszonylag alacsony havi előfizetéssel bíró zeneszolgáltatás, melynek során elég csak az applikációba begépelni az előadó nevét vagy a szám címét és máris élvezhetjük a zenét az interneten keresztül. A fent említett televíziókon kívül a Deezer elérhető Androidra, Windows Phone-ra és iOS-re is. A Telenor itthon adatforgalom felhasználás nélkül kínálja a szolgáltatást, havi 1390 forintos áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin