Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a Nikon 2013-as fényképezőgép palettája

Smart home

Íme a Nikon 2013-as fényképezőgép palettája

Rengeteg, összesen 9 új fényképezőgéppel jelentkezett a Nikon. Áruk és megjelenésük egyelőre nincsen, de a leírás részletes és biztosak vagyunk abban, hogy mindenki megtalálja köztük a neki megfelelő modellt.

COOLPIX S9500 – feltöltésre érdemes, közeli felvételek

A széles szögű és az ultra-telefotó képek közötti gyors váltás lehetőségét az ember akkor tudja igazán értékelni, ha azt személyesen megtapasztalta. A NIKKOR 22× optikai zoom objektívvel és ED-üveggel felszerelt COOLPIX S9500 pedig biztosan nem fog csalódást okozni. A sokoldalú, 25–550 mm-es élességtartomány igazán szórakoztatóvá teszi a fényképezést, mivel a távoli események és a közeli pillanatok megörökítése egyaránt nagyon egyszerű.

S9500_BK_front_lo-hero_large_verge_medium_landscape

A hátsó megvilágítású, 18 megapixeles CMOS-képérzékelő és az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés révén a COOLPIX S9500 használatával még a legpörgősebb eseményről is tűéles fényképek és videók készíthetők, legyen szó akár jelentős sporteseményekről vagy stadionban rendezett koncertekről. Az élő nézetet mutató, fényes és nagy kontrasztú, 7,5 cm-es OLED-monitorral könnyedén komponálhatja meg a képeket. Amint elkészültek a felvételek, azonnal megoszthatja azokat családtagjaival és barátaival. Az S9500 ugyanis közvetlenül elküldi a minőségi képeket és videókat intelligens eszközére, ahonnan pedig feltöltheti bármelyiküket kedvenc közösségi oldalaira.

A COOLPIX S9500 egygombos Full HD (1080p) videofelvételt kínál, ráadásul még különálló jeleneteket is egyetlen zökkenőmentes videóként rögzíthet. Mindezen felül a fényképezőgép még beépített GPS-vevővel is rendelkezik, lehetővé téve, hogy bármikor geocímkével lássa el fényképeit, illetve számítógépen visszakövesse a megtett útvonalat. Mindeközben az elektronikus iránytű segítségével megtudhatja, hogy pontosan melyik irányba néz a fényképezőgép. A COOLPIX S9500 négy színben kapható: ezüst, fekete, vörös és barna.

 

COOLPIX S5200 – megosztás, stílusosan

A zsebben is elférő, beépített Wi-Fi átvitellel felszerelt 16 megapixeles COOLPIX S5200 használatával késedelem nélkül megörökíthetők és megoszthatók a csodálatos pillanatok. Akár egy családi körben ünnepelt születésnap, akár egy mozgalmas buli az esemény, az S5200 könnyedén elküldi a képeket és a videókat intelligens eszközére, ahonnan már meg is oszthatja felvételeit másokkal.

S5200_PU_front_lo_610x369

A nagy felbontású, 7,5 cm-es LCD-monitor éles kontrasztot és tiszta láthatóságot kínál, a 16 megapixeles CMOS-képérzékelő pedig gyenge fényviszonyok közt is biztosítja a kiváló felvételeket. A NIKKOR 6× optikai zoom objektív segítségével csoportképek és közeli képek egyaránt könnyedén rögzíthetők, az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés pedig valós időben csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így minden helyzetben éles fényképeket és videókat készíthet. Ha inkább videofelvételen érdemes megörökíteni a pillanatot, az S5200 modellen az erre való külön gombbal azonnal átválthat Full HD videoklipek rögzítésére. A COOLPIX S5200 öt színben kapható: ezüst, fekete, vörös, kék és szilvakék.

COOLPIX S9400 – Kompakt, funkciókban gazdag teljesítmény

Ha kalandjait stílusosan szeretné megörökíteni, a COOLPIX S9400 kompakt zoom fényképezőgép ideális választás, legyen szó utazásról, sporteseményekről, koncertekről vagy bármi másról. A rendkívül karcsú szuperzoom modell a nagy eseményeken és a spontán pillanatokban egyaránt jól teljesít. Az S9400 ugyanis 18× NIKKOR zoom objektívvel büszkélkedhet, amely mellé látványos, 7,5 cm-es OLED-monitort, objektív eltolásos rázkódáscsökkentést, valamint Full HD videofelvételt is kínál.

5a91a_962_8be019ae_bc7ad4f7
A szárnyaikat bontogató filmesek számára az S9400 fantasztikus funkciókat kínál, beleértve a videorögzítés felvétel közbeni szüneteltetését és későbbi újrakezdését, majd a felvételek egyetlen, gördülékenyen visszajátszható videofájlba történő mentését. Az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, és a videofelvétel iFrame formátumban is készíthető. Ha a videókat nagyobb képernyőn szeretné visszajátszani, a beépített HDMI-csatlakozó segítségével közvetlenül csatlakoztathatja a fényképezőgépet HDTV készülékhez. A COOLPIX S9400 négy színben kapható: ezüst, fekete, vörös és fehér.

 

P520 – Minden elképzelést felülmúló zoom

A COOLPIX P520 sokoldalú, komoly amatőröknek készült fényképezőgép, amely minden fényképezési helyzetben jól használható. A piac egyik legnagyobb teljesítményű, 42× zoom NIKKOR objektívével felszerelt modellel közeli portrékat és távoli tájképeket egyaránt könnyedén készíthet.

p520_600x450

Még teljes zoom mellett is tűéles felvételek rögzíthetők fényviszonyoktól függetlenül, köszönhetően a 18 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelőnek, valamint az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés funkciónak. A 8,0 cm-es, 921 000 képpontos dönthető LCD-monitor elősegíti, hogy kreatívan és más szemszögből fényképezhessen. A Nikon professzionális D-SLR fényképezőgépein elterjedt rendkívül nagy felbontású monitor tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, és kategóriájában a legjobb színkezelést és fényerőt biztosítja.

A gyakorlottabb felhasználók számára a P520 modell a fényképezőgép-beállítások teljes körű vezérlését kínálja. A kézi expozícióbeállítások (P/S/A/M) hozzáférhetőségéről a módválasztó tárcsa gondoskodik, a Felhasználói mód pedig lehetővé teszi a kívánt beállítások azonnali kiválasztását. Az egygombos Full HD videokészítés révén szempillantás alatt kezdhet videókat rögzíteni, a beépített GPS pedig rögzíti a felvételek pontos helyét és geocímke formájában eltárolja a képadatok között, így a P520 ideális utazók számára. A külön megvásárolható Wi-Fi csatlakozó pedig lehetővé teszi fényképek és videók azonnali átvitelét bármilyen intelligens eszközre*, amelyről aztán feltöltheti felvételeit az internetre. A COOLPIX P520 három színben kapható: sötétezüst, fekete és vörös.

 

L820 – Könnyed funkciók bármilyen alkalomhoz

A 30× szuperzoom NIKKOR objektív és a Full HD videofelvétel révén az L820 igazán ért a fényképekhez, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az Egyszerű automata mód a fényképezőgép beállításait a fényképezési helyzethez igazítja, így teszi könnyeddé a felvételek készítését. A különösen érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő pedig gyenge megvilágítás mellett is részletgazdag képeket biztosít.

nikonl820bkfront

Az L820 modell széles élességtartománya a nagy látószögű tengerparti tájképektől a szuper-telefotókig mindent lefed, így akár egy távoli szörföst is könnyedén megörökíthet. A  fényképezőgép másodpercek alatt vált a nézetek között, biztosítva a könnyed és sima zoomolást az élességtartomány egészén át, fényképek és videók esetében egyaránt. A négy különböző automatikus elmosódásgátló funkció mindeközben gondoskodik arról, hogy a téma éles maradjon. Egyetlen gombnyomással átválthat Full HD (1080p) videó módba, így késedelem nélkül örökítheti meg a videóra kívánkozó pillanatokat. Mindeközben a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-monitoron éjjel-nappal gyönyörűen tiszta képeken követheti az eseményeket. A COOLPIX L820 négy színben kapható: szilvakék, kék, vörös és fekete.

Nikon-Coolpix-AW110-AW110s-cameras

COOLPIX AW110 – készen áll a természetbeli kalandokra

Az AW110 modellt úgy terveztük meg, hogy minden eseményt képes legyen megörökíteni és megosztani. Ez a fényképezőgép ugyanúgy felkészült a kalandokra, mint felhasználója. Legyen a fényképezőgép akár kézben, szörfdeszkához rögzítve, hátizsákhoz csatolva vagy búvártartályra szerelve, minden egyes fordulatot, csobbanást és hullámverést éles fényképeken és Full HD (1080p) videókon rögzíthet. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő, a nagy látószögű NIKKOR 5× zoom objektív és a 7,5 cm-es, 614 000 képpontos OLED-monitor masszív, kompakt vázban kapott helyet, amely pormentes, 18 méterig vízálló, akár 2 méteres magasságból zuhanva is ütésálló, valamint -10 °C-ig fagyálló.

nikonaw110

A legújabb kalandjáról is tudni fognak a barátok és a családtagok, köszönhetően a beépített Wi-Fi átvitelnek, amellyel közvetlenül átküldheti felvételeit a könnyű feltöltést kínáló intelligens eszközökre. Az AW110 modellt számos, a kalandvágyó fotósok igényeit kielégítő funkció teszi optimálissá szabadtéri használatra. A GPS segítségével geocímkéket helyezhet el a képeken, így könnyedén nyomon követhető és megosztható a felvételek készítésének helye. Az elektronikus iránytű és a világtérkép pedig segítik a tájékozódást és az útvonal megtervezését. A magasságmérő rögzíti a tengerszint feletti magasságot, ahol a felvétel készült (tartomány: -300 és 4500 méter között), a hidrobarométer pedig tárolja a víz alatti mélységre vonatkozó adatokat (tartomány: 0 és -20 méter között).

CoolpixAW110_style_800m

A fényképezőgépet úgy terveztük, hogy felvételeit az események középpontjából készíthesse, ne a partvonalon állva. Ezt segíti a Mozgatásos vezérlés funkció is, amely révén a fényképezőgép beállításait oldalirányú mozdulatokkal is módosíthatja, így víz alatt vagy vastag kesztyűt viselve is könnyedén fényképezhet.

A 16 megapixeles CMOS-érzékelő és a gyenge fényviszonyok közötti fényképezés külön módjai együttesen biztosítják a szép felvételeket ragyogó napsütésben, éjszaka vagy búvárkodás közben egyaránt. A nagy (3200-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig automatikusan kiválasztja maximum 10 egymást követő felvétel közül a legélesebbet. Összességében, a kalandvágyó felfedezők számára nincs más fényképezőgép, amely tavasszal, télen, nyáron és ősszel is jobban teljesítene a szabadban. A COOLPIX AW110 négy színben kapható: terepszín, kék, fekete és narancssárga.

 

COOLPIX S31 – A családhoz tartozik

A masszív és egyszerű 10 megapixeles S31 modellt az egész család használhatja. A méretes gombok, a világos menük, a NIKKOR 3× optikai zoom objektív, a 6,7 cm-es LCD-monitor, a HD videofelvétel és a játékos beépített szűrők mind azt szolgálják, hogy bárki látványos képeket és videókat készíthessen abban a megnyugtató tudatban, hogy a fényképezőgép az ütődéseket is állja és bárhova elvihető. A modell 5 méterig vízálló, 1,2 méterről leejtve még ütésálló, valamint pormentes, így ideális aktív otthoni vagy nyaralás alatti használathoz. Segítségével új helyeken is kipróbálhatja a fényképezést, például a medencében vagy a strandon.

highres-S31_BL_frontjpg_1359453412

A szimmetrikusan kialakított váznak köszönhetően az S31 modell könnyen kezelhető, és bármilyen méretű kézben jól tartható. A vaku középen helyezkedik el, a fényképezéshez vagy az éles 720p videókhoz való egygombos vezérlők pedig oldalt találhatók, így nem fogják belógó ujjak elrontani a képet. A világos menük és a vastag, színes ikonok révén egyszerű a funkciók közötti navigálás, még gyermekek számára is. Az automatikus elmosódásgátló technológia garantálja, hogy a gyorsan mozgó barátok és családtagok is élesek lesznek a képeken. Ha pedig elkészült a felvétel, látványos beépített szűrők teszik a képeket még különlegesebbé, mint például a Halszemoptika vagy a Kiválasztott szín. A COOLPIX S31 öt színben kapható: sárga, rózsaszín, kék, fehér és barna.

 

COOLPIX L27 – Megőrzi az emlékeket

A vonzó, masszív és könnyedén használható 16 megapixeles L27 modell igazán ért a fényképekhez és videókhoz, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az egyszerű vezérlés és az intelligens automata funkciók garantálják az éles képeket, egyben biztosítják, hogy mindenki nyitott szemmel és mosolygósan szerepeljen a portrékon.

A nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív (26-130 mm) kiváló pontossággal és éles felbontással rögzíti a felvételeket, legyen szó akár csoportképekről vagy közeli képekről. Ha még több emléket szeretne megőrizni a pillanatról, egyetlen gombnyomással éles HD (720p) videókat rögzíthet. A minőségi 6,7 cm-es LCD-monitor pedig valósághűen játssza vissza a fényképeket és a videókat.

nikon-coolpix-l27-l28-announced-1Az Egyszerű automata mód a fényviszonyokhoz optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ezáltal a képek mindig szépek lesznek. A beépített Elmosódásgátlás csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, míg az Intelligens portré rendszer olyan funkciókkal segíti, hogy a portrék témái mindig előnyös arcukat mutassák, mint például a Mosoly időzítő vagy a Bőr lágyítás. A kényelmesen, AA-méretű elemekkel üzemeltethető L27 modell bárhova könnyedén elvihető. A COOLPIX L27 öt színben kapható: mintás lila, fekete, vörös, ezüst és fehér.

 

COOLPIX L28 – Az élet fontos dolgaira összpontosít

A COOLPIX L28 egy újabb, könnyen használható fényképezőgép, amely a fényképek és videók rögzítését valódi élménnyé varázsolja. 20 megapixel, nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív, 7,5 cm-es valamint HD (720p) videofelvétel gondoskodnak arról, hogy minden együtt legyen az élet fontos dolgainak megörökítéséhez.

nikon-coolpix-l27-l28-announced-0Az Egyszerű automata mód és az egygombos videofelvétel garantálják a könnyed üzemelést, a megapixelek magas száma és az éles NIKKOR 5× optikai zoom objektív pedig biztosítják a tökéletes felvételeket, legyen szó akár a család legújabb tagjáról készült közeli képről, illetve az egész család szórakozását bemutató videóról. A nagyméretű LCD-monitoron visszajátszott fényképek nagyon jól mutatnak, de élességük révén kinagyítva és falra akasztva is csodálatosak. Az L28 modell kényelmesen, AA-méretű elemekkel működtethető. A COOLPIX L28 négy színben kapható: rózsaszín, vörös, ezüst és fekete.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés