Connect with us

technokrata

Májusban mutathatják be a PlayStation 4-et!

Smart home

Májusban mutathatják be a PlayStation 4-et!

A Sony Home Entertainment igazgatóhelyettese nem tartja kizártnak, hogy az E3 előtt bemutatják a negyedik generációs PlayStationt.

A Sony nem szeret beszélni az új, még be nem mutatott termékeiről, de a vállalat otthoni szórakoztatásért felelős igazgatóhelyettese, Hiroshi Sakamoto most megtörte a csendet.

hiroshi sakamoto

Egy újságírói kérdésre, hogy mikor lesz a nagy bejelentés az új PlayStation-nel kapcsolatban, azt válaszolta, hogy az még egy nagy titok, de „készülünk már rá”. Természetesen nem mondta konkrétan, hogy PlayStation 4 lesz a neve (a fejlesztői kódneve már korábban kiderült, Orbisnak hívják). Ez is titok. Mint ahogy a bejelentés dátuma is az: „A Sony csapata az (június 11-13) E3-ra fókuszál”, de „lehetséges, hogy már a rendezvény előtt be lesz jelentve, talán májusban”. Ez kicsit úgy hangzik, mintha számításba venné a Sony, hogy esetleg az E3 előtt, felvezetésképpen bemutatja a PS4-et. Ennél többet azonban nem árult el a divízió vezetőjének helyettese, bár igazából így se mondott semmit.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin