Connect with us

technokrata

A Samsung szerint övék az első a hajlított OLED tévé

Curved_OLED-TV_1

Smart home

A Samsung szerint övék az első a hajlított OLED tévé

Lesz itt cicaharc. Vagy visszakozás, mint tavaly.

Emlékeznek még a tavalyi CES-re, amikor a Samsung hatalmas örömmel újságolta, hogy megcsinálták a világ első 55 hüvelykes OLED tévéjét? Aztán kiderült, hogy a Panasonic és az LG is ugyanolyan megoldással álltak elő néhány méterre a Samsung standjától. Most is valami hasonló történt, ugyanis az LG szintén kiállította a világ első hajlított OLED tévéjét*. Az alábbi  sajtóközleményt egyszerűen öröm olvasni.

Curved_OLED_TV Model_Photo_2 (1)

A Samsung a CES-en bemutatta az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű OLED TV-jét. A készülék hajlított OLED panele panorámahatást, és minden eddiginél valósághűbb látványt nyújt.

Az OLED technológia és a panorámalátvány ötvözése az eddigi legjobb házimozis élményt garantálja. A jobb és bal oldalon kissé meghajlított kivitelezés a televízión látható kép szélét és közepét is azonos távolságban tárja a néző szeme elé, ami az eddigieknél kényelmesebb az emberi szem számára.

„A Samsung úttörő szerepet játszik a televíziós innovációk területén, elkötelezett az olyan megoldások fejlesztése iránt, amelyeket a felhasználók jelenleg még el sem tudnak képzelni. A világ első hajlított képernyőjű OLED TV-jével minden eddiginél kiválóbb házimozis élményt kívánunk eljuttatni a felhasználók otthonába” – mondta a CES-en HS Kim, a Samsung Visual Display üzletágának alelnöke.

További részletek, videoanyagok és képek a termékről a Samsung oldalán (http://www.samsungces.com/) vagy mobil oldalán (http://m.samsungces.com) találhatók.

*megjegyzés: az LG készüléke 3D-s.

Curved_OLED_TV Model_Photo_5Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle