Connect with us

technokrata

Nyomtasd ki könnyedén instagramos fotóidat!

20130103-PolaroidFotoBar

Dotkom

Nyomtasd ki könnyedén instagramos fotóidat!

Fotóbár üzleteket nyit a Polaroid az Egyesült Államokban.

A Polaroid az idén az Egyesült Államokban kísérleti jelleggel tíz “fotóbár” üzletet nyit, ahol az olyan közösségi szolgáltatásokon, mint az Instagram, a Facebook vagy a Picasa elmentett képeket lehet majd szerkeszteni és nyomtatni.

20130103-PolaroidFotoBar

Az első “Polaroid Photobar” üzletet a jövő hónapban nyitják meg a floridai Delray Beach-ben. A felhasználók vezeték nélküli csatlakozással tölthetik fel szerkesztésre képeiket okostelefonjaikról az üzletben elhelyezett terminálokra, amelyeken a nyomtatás előtt alapvető szerkesztési műveleteket – például “vörös szem”, kontraszt, fényerő – is elvégezhetnek rajtuk.

fotobar-2A nyomtatási lehetőségek a különböző méretek, így akár poszter-méret mellett többféle papírminőségre és egyéb alapanyagokra, bambusz-, fém-, vagy műanyag lapokra is kiterjednek. Warren Struhl, a Fotobar alapító ügyvezető igazgatója szerint az új szolgáltatással “fel kívánják szabadítani” az okostelefonok “fogságába esett” fényképeket, amelyekből naponta mintegy másfélmilliárd készül, de a képernyőkön kívül a legritkább esetben jelennek meg máshol is. (MTI)Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp