Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megvan Magyarország Angry Birds bajnoka!

Dotkom

Megvan Magyarország Angry Birds bajnoka!

Ha valaki azt hiszi, hogy egy tizenéves, pattanásos srác nyerte, az téved. Zoltán 39 éves és metróvezető. Kérem vigyázzanak, az ajtók záródnak!

Nagy Zoltán, 39 éves budapesti metróvezető nyerte a szombaton megrendezett döntőt a hazai Angry Birds bajnokságban, így megkapta a lehetőséget, hogy a december 13-án Londonban megrendezendő Angry Birds Európa-bajnokságon hazánkat képviselje a hazai második és harmadik helyezettel, Schubert Gyöngyivel és Fábián Lászlóval együtt. Addig pedig az első helyezéséért elnyert UE40ES8000 típusú Samsung Smart TV-n gyakorolhat.

Az elmúlt három hétben zajló Angry Birds Road Show keretében mintegy 2000 érdeklődő igyekezett felállítani rekordját a Media Markt üzletekben elhelyezett hang- és mozgásvezérelhető Samsung Smart TV-ken. A hatalmas népszerűségnek örvendő játékot a Samsung tette először elérhetővé az okostévéken, a dühös madarakat a TV-be integrált mozgásérzékelőnek köszönhetően a kezük mozgásával irányíthatják a játékosok.

A szombaton megrendezett országos döntőn csapott össze egymással a selejtezők 10 legjobb eredményét elért játékosa, akik közül Nagy Zoltán nyerte el a „Magyarország Angry Birds bajnoka” címet és vele együtt az UE40ES8000 Samsung Smart TV-t. Mindhárom dobogós megkapta a lehetőséget, hogy hazánkat képviselje az Angry Birds Európa bajnokságon.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés