Connect with us

technokrata

Bővül a Toshiba magyar termékpalettája

toshiba 3d tv

Dotkom

Bővül a Toshiba magyar termékpalettája

A Toshiba 2012 decemberétől Magyarországon is elkezdi szórakoztatóelektronikai berendezései – televíziókészülékei, asztali DVD és Blu-Ray lejátszói – forgalmazását.

A széles kínálatban a Toshiba legújabb fejlesztésű, LED háttérvilágítású hagyományos és 3D-s televíziókészülékei is szerepelnek. Legtöbbjük smart funkciókat is tartalmaz, melyek segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen férhetnek hozzá a Toshiba Places szolgáltatáshoz, így egyéni igényeiknek megfelelően használhatnak különböző video- és hírportálokat, online video- és televíziós csatornákat, valamint véleményüket és beállításaikat barátaikkal is megoszthatják. Ez a felhőalapú, internetkapcsolatot igénylő, előtelepített szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználó digitális tartalmait arra alkalmas tévékészülékén, notebookján vagy táblagépén egyaránt élvezhesse. A felhasználó kényelmét a smart tévékbe épített WiFi egység, az Intel által fejlesztett WiDi, valamint az AutoView (a kép fényerejét a készülék a szoba fényviszonyainak megfelelően állítja be) funkció is szolgálja.


A választékban 3D-s aktív és passzív szemüveges és szemüveg nélküli típusok is hamarosan megjelennek. A világ első, kereskedelmi forgalomban kapható, szemüveg nélküli 3D technológiát alkalmazó, négyszeres HD felbontású, 2012/13-as EISA-díjas 55ZL2-es típusú televízió is a kínálat része.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd