Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elindult a Nikon fotópályázata

Dotkom

Elindult a Nikon fotópályázata

A nyertesek a nagy értékű vásárlási utalványok mellett képeikkel részt vesznek a Nikon fotókiállításán is.

Mától lehet pályázni a Nikon Photo Contest versenyre, mely egyben a világ egyik legelismertebb fotóversenye is. A pályázatra  2012. december 1. és 2013. február 28. között lehet jelentkezni.

A 2010-11-es verseny nagydíjas képe

A Nikon Photo Contest (NPC) a korábbi, 1969 óta megszervezésre kerülő Nikon Photo Contest International új neve. Idén, a verseny 34. évében az új név mellett az NPC egyéb fontos változásokon is keresztülment, beleértve a videó kategória bevezetését. Az NPC a következő négy kategóriában várja a nevezéseket: egyedi fényképek (A kategória), fotósorozat (B kategória; 2-5 különböző fényképből álló alkotásokkal lehet nevezni), fotográfiai videók (C kategória, legfeljebb 45 másodperc hosszú videó) és Mozgó pillanatképek (D kategória). A D kategóriában a Nikon olyan alkotásokat vár, amelyek a Nikon 1 cserélhető objektíves fényképezőgéppel készültek, s melyek állóképet és videót egyesítő, új Mozgó pillanatkép formátumban készültek.

A pályázaton részt vehetnek bármely ország profi és amatőr fotósai, képességeiktől és tapasztalatuktól függetlenül. Az NPC zsűrije világszerte ismert fotósokból áll, akik minden kategóriában 64 képet választanak ki az első, második és harmadik helyezésre, illetve a legjobb pályázónak járó nagydíjat is ők osztják ki. Újdonság még a legnépszerűbb pályázatnak járó Résztvevők díja, amelyet a résztvevők szavazatai alapján választanak ki. A nyertes pályázatokat 2013 nyarán hirdetik ki. Ezek a munkák nyilvános kiállításon vesznek részt, amelynek helye, ideje és egyéb részletei még nem ismertek.

A nyertes pályázók Nikon-termékek vásárlására fordítható pénzjutalomban részesülnek 100 000 jen és 1 000 000 jen közötti értékben, továbbá szerepelni fognak a díjazott pályázatok kiállítói között. Az NPC pályázattal kapcsolatos további információkért (beleértve a zsűri tagjait, a nevezés módját, a pályázat szabályait, a teljes díjlistát és a kategóriák lehetőségeit) keresse fel a hivatalos weboldalt: http://www.nikon-photocontest.com



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés