Connect with us

technokrata

A Citizen bemutatta legkisebb és legkedvezőbb árú 6 hüvelykes címkenyomtatóját

citizen-1-508x224

Smart home

A Citizen bemutatta legkisebb és legkedvezőbb árú 6 hüvelykes címkenyomtatóját

A Citizen elsősorban a raktározás, gyártás és logisztika területén működő vállalatok, valamint futárcégek számára fejlesztette ki legújabb készülékét, jellemzően például raklap- és logisztikai címkék, termék adatlapok, feliratok és jelek nyomtatására.

A Citizen első 6 inches készüléke, a CL-S6621 mintegy 60%-kal kisebb és nagyságrendileg feleannyiba kerül, mint a piacon jelenleg általában elérhető 6 inches nyomtatók. A CL-S6621 a Citizen fém mechanikás, nagy teljesítményű ipari asztali nyomtatókínálatának új tagja, amely a nagy sikerű CL-S621 készülék 6 inches változataként áthidalja a 4 és 8 inches nyomtatók közötti űrt.

Robosztussága mellett a berendezés külön érdekessége a festékszalag megfelelő feszítéséhez alkalmazott ARCP festékszalag-feszítő mechanika, melynek köszönhetően a nyomtató tisztább nyomtatást és nagyobb nyomtatási megbízhatóságot nyújt. A címke utántöltését egy ergonómikus papíremelővel ellátott médiatartó segíti, ami egyben a média alacsony szintjét is jelzi egy érzékelő segítségével.

A teljesen fémszerkezetes Hi-Lift nyomtatófej és az ipari, duplafalú ABS ház különösen erőteljes és ellenálló berendezéssé teszi a CL-S6621-et. A megbízhatóságot és precizitást biztosító fém nyomtatófej függőleges helyzetbe emelhető, egyszerűbbé téve a média és festékszalag utántöltését, a készülék tisztítást vagy éppen szervizelését.


 A nyomtató úgynevezett Cross-Emulation funkciója automatikusan felismeri a szoftverkörnyezet kódnyelvezetét, így az sem okoz gondot, ha a készüléket más hálózathoz vagy alkalmazáshoz csatlakoztatjuk, például ZPL-ről Datamax szoftverkörnyezetre váltunk vagy fordítva. Ez a funkció különösen fontos lehet a nyomtatók kiválasztása során, ugyanis lehetővé teszi az eszköz gyors telepítését és a számítógépes rendszerekbe történő gyors integrálását.

A termál transzfer és direkt termál technológiát is alkalmazó készülék akár 150 mm (6 inch) / másodperc sebességgel is képes nyomtatni és 32 MB RAM valamint 8 MB Flash memóriával rendelkezik. Az energiafelhasználás csökkentése érdekében a felhasználó beállíthatja, hogy a berendezés mikor kapcsoljon automatikusan készenléti üzemmódba.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő