Connect with us

technokrata

A Citizen bemutatta legkisebb és legkedvezőbb árú 6 hüvelykes címkenyomtatóját

citizen-1-508x224

Smart home

A Citizen bemutatta legkisebb és legkedvezőbb árú 6 hüvelykes címkenyomtatóját

A Citizen elsősorban a raktározás, gyártás és logisztika területén működő vállalatok, valamint futárcégek számára fejlesztette ki legújabb készülékét, jellemzően például raklap- és logisztikai címkék, termék adatlapok, feliratok és jelek nyomtatására.

A Citizen első 6 inches készüléke, a CL-S6621 mintegy 60%-kal kisebb és nagyságrendileg feleannyiba kerül, mint a piacon jelenleg általában elérhető 6 inches nyomtatók. A CL-S6621 a Citizen fém mechanikás, nagy teljesítményű ipari asztali nyomtatókínálatának új tagja, amely a nagy sikerű CL-S621 készülék 6 inches változataként áthidalja a 4 és 8 inches nyomtatók közötti űrt.

Robosztussága mellett a berendezés külön érdekessége a festékszalag megfelelő feszítéséhez alkalmazott ARCP festékszalag-feszítő mechanika, melynek köszönhetően a nyomtató tisztább nyomtatást és nagyobb nyomtatási megbízhatóságot nyújt. A címke utántöltését egy ergonómikus papíremelővel ellátott médiatartó segíti, ami egyben a média alacsony szintjét is jelzi egy érzékelő segítségével.

A teljesen fémszerkezetes Hi-Lift nyomtatófej és az ipari, duplafalú ABS ház különösen erőteljes és ellenálló berendezéssé teszi a CL-S6621-et. A megbízhatóságot és precizitást biztosító fém nyomtatófej függőleges helyzetbe emelhető, egyszerűbbé téve a média és festékszalag utántöltését, a készülék tisztítást vagy éppen szervizelését.


 A nyomtató úgynevezett Cross-Emulation funkciója automatikusan felismeri a szoftverkörnyezet kódnyelvezetét, így az sem okoz gondot, ha a készüléket más hálózathoz vagy alkalmazáshoz csatlakoztatjuk, például ZPL-ről Datamax szoftverkörnyezetre váltunk vagy fordítva. Ez a funkció különösen fontos lehet a nyomtatók kiválasztása során, ugyanis lehetővé teszi az eszköz gyors telepítését és a számítógépes rendszerekbe történő gyors integrálását.

A termál transzfer és direkt termál technológiát is alkalmazó készülék akár 150 mm (6 inch) / másodperc sebességgel is képes nyomtatni és 32 MB RAM valamint 8 MB Flash memóriával rendelkezik. Az energiafelhasználás csökkentése érdekében a felhasználó beállíthatja, hogy a berendezés mikor kapcsoljon automatikusan készenléti üzemmódba.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Face-en

Tesztek