Connect with us

technokrata

Így spórolhatunk a nyomtatási költségekkel: Epson WorkForce AL-M200

Dotkom

Így spórolhatunk a nyomtatási költségekkel: Epson WorkForce AL-M200

A kisebb irodákba szánt monokróm nyomtató mindkét oldalra printel egyszerre.

Az Epson a kisebb irodák számára tervezett monokróm lézernyomtatókat vezet be, melyek kiváló teljesítményt nyújtanak megfizethető áron, és segítik a munka hatékonyságának növelését. A LED nyomtatók új családjába tartozó AL-M200DN és WorkForce AL-M200DW modellek kategóriájukban a legalacsonyabb teljes költségmutatót (TCO) biztosítják, köszönhetően a kétoldalas nyomtatásnak, a 30 oldal/perces nyomtatási sebességüknek és a 30.000 oldalas terhelhetőségüknek.

A WorkForce AL-M200DN és a WorkForce AL-M200DW készülékek könnyen cserélhető monokróm festékkazettát használnak, amelyet a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően csak be kell helyezni a foglalatba, és elfordítani a rögzítéshez. Az egyfunkciós nyomtatók kisebb munkacsoportok számára ideálisan hálózatba kapcsolhatók, de kis méretüknek és visszahúzható papírtálcájuknak köszönhetően akár a felhasználók asztalaira is elhelyezhetők. Az AL-M200DW modell vezeték nélküli kapcsolattal is rendelkezik.

Mindkét készülék Epson iPrint kompatibilis. Így a dokumentumok vezeték nélkül is kinyomtathatók okostelefonról és táblagépről: tökéletesek például a dokumentumok utolsó pillanatban történő kinyomtatására egy megbeszélés előtt, vagy számítógép bekapcsolása nélküli kinyomtatásra. A WorkForce AL-M200DN és WorkForce AL-M200DW nyomtatók novembertől kaphatók 67.900 illetve 81.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin