Connect with us

technokrata

Költségcsökkentő nyomtatás a HP-től

Dotkom

Költségcsökkentő nyomtatás a HP-től

Innovatív, a költségcsökkentést segítő irodai nyomtatókat mutatott be a HP.

A HP ma bemutatta új HP Officejet Pro és HP LaserJet nyomtatóit és új tartalommenedzsment megoldásait, melyek közül az utóbbi sorozat lesz kapható a közeljövőben Magyarországon. Az új termékek megújítják az irodai nyomtatást az alacsonyabb költségeknek, a magasabb hatékonyságnak és az irodai digitalizálás támogatásának köszönhetően.

Az újdonságok a HP innovációs törekvésein, az intelligens Autonomy szoftvermegoldásokon, valamint a tintasugaras nyomtatás terén szerzett sokéves tapasztalatain alapulnak. Az új termékek a HP utóbbi közel tíz évének legnagyobb fejlesztései, amelyek a szervezeten belüli szellemi és innovációs erőforrások integrációjának eredményei.

A vállalatok és az állami szervek hatalmas mennyiségben állítanak elő és kezelnek adatokat, ezért az ügyfelek számára elsődleges fontosságú azok hatékony menedzselése és gyors elérése. A HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c és a HP LaserJet Enterprise color flow MFP M575c emelt szintű dokumentumkezelési és -megosztási teljesítményt kínál. Tökéletes belépőt jelentenek a digitális világba a prémium minőségű, a kétoldalas dokumentumok egymenetben történő beolvasásának, valamint a HP everypage technológiának köszönhetően. Ez a megoldás egyrészt biztosítja, hogy egyszerre csak egy lap töltődjön be, másrészt adatbevitele a különböző anyagok digitalizálásának sebességét is felgyorsítja.

A HP flow többfunkciós nyomtatók integrálhatók az Autonomy (egy, a HP-hoz tartozó vállalat) által gyártott szoftver tartalommenedzsment rendszerével az irodában vagy a felhőben egyaránt. A HP szkennelési technológiáját az Autonomy megoldásaival párosítva az ügyfelek dokumentumokat, audio és videófile-okat, e-maileket és honlapokat is elérhetnek, rendszerezhetnek és használhatnak.

A HP Flow CM Professional  nagyvállalati szintű tartalommenedzsmentet biztosít a feltörekvő cégek számára olyan sztenderdizált, magas biztonsági szintű funkciókkal, melyek vezető bankokat, jogi cégeket és tőzsdéket is kiszolgálnak, és egy egyszerű böngészőn keresztül bárhonnan elérhetők. Ez a felhőalapú termék javítja a kollaborációt és a termelékenységet a dokumentumok egyszerű hozzáférése, iktatása, tárolása, kereshetősége, helyreállítása és nyomtatása segítségével egy egyedi, felhasználóbarát interfészen keresztül, melyet az ügyfelek igényeit szem előtt tartva fejlesztettek ki.

A HP Flow CM Enterprise nagy szervezetek számára fejlesztett vállalati tartalommenedzsment termékekből áll össze, melyek azonnali hozzáférést adnak a fontos információkhoz és segítenek a folyamatok integrálásában, egyszerűbbé tételében és automatizálásában.

A különböző méretű szervezet a nyomtatási folyamatok összetettségének csökkentésével javíthatják termelékenységüket. Az irodai munka hatékonyságának javítása érdekében a HP két további HP LaserJet Pro nyomtatószériát kínál a kis- és középvállalatok számára. A HP ezenkívül olyan új, továbbfejlesztett dokumentumkezelési megoldásokat is bemutatott a HP LaserJet Enterprise szériájú nyomtatók mellett, melyek hozzájárulnak a munkafolyamatok egyszerűsítéséhez. Azoknak a munkatársaknak, akik sokat vannak úton, a HP most egyszerűbb elérést biztosít a felhőalapú alkalmazásokhoz, melyekbe beletartozik a Google Apps mailbox támogatás is a HP ePrint Enterprise-nak köszönhetően.

A nyomtatott és elektronikus csatornákon folytatott, célzott ügyfélkommunikáció támogatása érdekében a HP kifejlesztette a HP Exstream LiveSite Connector és a HP Claims Correspondence 2.0. termékeket. Előbbi az Autonomy és a HP Exstream megoldásait ötvözi, utóbbi pedig pedig meggyorsítja a reklamációk kezelését és az üzenetváltást, ezenkívül javítja az ügyfélpanaszok státuszának online kövehetőségét is a dokumentumok tartalma, az egyes személyek és munkafolyamatok összekapcsolásával.

A HP Officejet Pro széria új termékei várhatóan 2013-ban lesznek elérhetők Magyarországon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök