Connect with us

technokrata

A Kingston SSDNow V+200 több mint 82%-kal növeli a számítógép teljesítményét

Kingston-SSDNow-V200_cl

Smart home

A Kingston SSDNow V+200 több mint 82%-kal növeli a számítógép teljesítményét

Egy független tanulmány szerint egy számítógép SSD-meghajtóval való kiegészítése biztosítja a legjobb ár/teljesítmény arányú bővítést. Infografikával.

Az angliai Dennis Technology Labs végezte el a tesztet annak meghatározására, hogy egy SSD mennyivel képes megnövelni a számítógép teljesítményét olyan egyéb, gyakori bővítésekkel összehasonlítva, mint például a memóriabővítés vagy egy gyorsabb processzor beszerelése. A felmérés elsődleges célja annak azonosítása volt, hogy mely típusú bővítéssel érhető el a legjobb teljesítménynövekedés az árak arányában. A Kingston SSDNow V+200 nyújtotta a legkiválóbb értékű bővítést 645 Ft/százalékpont növekedési költséggel. Az SSD-meghajtóval kombinálva az összes egyéb bővítés értéke jelentősen megnőtt a merevlemezhez képest. Például egy processzor növekedési költsége több mint 18.455 Ft/százalékpont egy merevlemezzel kombinálva, ám mindössze 1405 Ft SSD-meghajtóval párosítva.

A mellékelt infografika is jól szemlélteti, hogy a mindennapi számítógépes funkciók megismétlése során a tesztek kimutatták továbbá az SSDNow V+200 jelentős hatását a rendszerindítási időtartamra: akár a 2,5-szeres gyorsaságot is eléri a hagyományos merevlemezhez képest. A meghajtó használatával egyszerűsödik a bootolás és a munkafelülethez való hozzáférés, különösen azon felhasználók számára, akik menet közben dolgoznak vagy megnövelt teljesítményt igényelnek, például tartalomkészítők vagy játékosok. Ezen felül a Microsoft Word dokumentumkezelő 2,5-szer, az Outlook alkalmazás pedig ötször gyorsabban tölt be a HDD-khez viszonyítva.

Az SSD kiválasztását a felhasználók számára hozzáférhetőbbé és testre szabhatóvá téve, a Kingston a honlapján elindította a Kingston SSD Selector, SSD-konfigurátor alkalmazását. Az átfogó, lépésről-lépésre haladó útmutató lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbb SSD-meghajtót válasszuk ki számítógépünkhöz vagy notebookunkhoz, és melynek segítségével kiválaszthatjuk a számunkra legjobb teljesítményű illetve a legjobb ár-érték arányú SSD-t. 2012. október-december közti időszakban különleges ám korlátozott ajánlatok teszik még könnyebbé és elérhetőbbé az SSD-meghajtóval történő bővítést.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák