Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjat kapott az Epson címkenyomtatója és szuperközeli projektora

Dotkom

Díjat kapott az Epson címkenyomtatója és szuperközeli projektora

Az Epson két termékét is kitüntették a japán Good Desing Award 2012 díjjal.

A TM-T88V-DT intelligens címkenyomtatót könnyű kezelhetősége, kereskedelmi környezetbe illő formatervezése valamint a két funkciót egyesítő, hatékonyságot és pontosságot tükröző kialakítása tette érdemessé a díjra. Az EB-480/485W szuperközeli vetítők könnyen és szabadon alkalmazhatók sokféle felületen, akár fehérre festett falon, akár filctollal írható, mágneses táblán; és sokféle területen, akár iskolában, akár munkában, sőt még akár a szabadban is, mivel a készülékek vízállóak.

 

TM-T88V-DT integrált számlanyomtató és terminál

A TM-T88V-DT kifejezetten webalapú környezetbe készült, és ideálisan alkalmazható a felhőalapú szolgáltatásokat használó kiskereskedőknél. A TM-T88V-DT interneten keresztül, további illesztőprogramok nélkül képes vezérelni olyan perifériákat, mint a szkennerek, kijelzők és pénztárfiókok. A készülék ePOS technológiája biztosítja a teljesen mobil POS megoldások kiépítésének lehetőségét. Így például az értékesítők táblagépeket, okostelefonokat és egyéb mobil eszközöket használhatnak az értékesítési folyamat hatékonyságának javítására, az ügyfelek pedig használhatják saját mobilkészülékeiket is a rendelések leadásához.

A POS alkalmazások és adatbázisok biztonsági mentésére kiválóan használható a TM-T88V-DT helyi adattárolója, így az értékesítés akkor sem áll le, ha probléma adódik a hálózattal.

A helytakarékos, elegáns, kompakt kialakítású TM-T88V-DT fehér vagy fekete színben kapható, illeszkedve a korszerű mobilkészülékekhez.

 

EB-480/485W szuperközeli projektorok

A 3000 lumen fényerejű, ultrarövid vetítési távolságú projektorokkal szélesvásznú, akár 524 cm átmérőjű kép vetíthető közelről is. A projektorok egyszerűen telepíthetők, és beállíthatók: a vízszintes trapézkorrekciónak köszönhetően a kép könnyedén igazítható, a „plug and play” USB-funkciónak köszönhetően az USB-eszköz csatlakoztatását követően a projektor máris kész a kivetítésre, PC használata nélkül is. Egyes modellek esetében a beépített 16W teljesítményű hangszóróval külső audioeszköz csatlakoztatása nélkül is kiváló minőségben hallhatók a kivetített filmek.

A 3LCD-technológiánknak köszönhetően nappali fény mellett is egyaránt élénk, természetes színeket és mély feketéket jelenítenek meg a készülékek, a HDMI-bemeneten keresztül pedig a nagyfelbontású tartalmak is maximális tisztaságúak maradnak.

A 4000 órás lámpaélettartamnak és az 5000 órás filter-élettartamnak köszönhetően az EB-480T/485WT projektorok üzemeltetési költségei alacsonyan tarthatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés