Connect with us

technokrata

Megérkezett az új iPod

2012-ipodtouch-gallery3-zoom

Smart home

Megérkezett az új iPod

Potom 100 ezer forintért bárki megveheti az öt+egy szín valamelyikében.

Drága az iPhone 5? Az új iPod Touch jó megoldás lehet arra, ha nem ciki, hogy a tavalyi modell van csak a zsebünkben (iPhone 4S), viszont szeretnénk élvezni a 16:9 nyújtotta élvezeteket plusz a régi dokkolókhoz nem passzoló új Apple terméket.

Az iPod Touch nagyban hasonlít az iPhone 5-re, de ez csak egy médialejátszó, a telefon funkciót és a SIM-kártya helyét senki ne keresse. Így viszont jóval könnyebb, mint a telefon, vékonyabb is talán, de nem utolsó sorban olcsóbb is. Na ne keresse senki se a 20-30 ezres készülékek között, ugyanis a 32 GB-os alapmodell is itthon 100 ezer forintért rendelhető meg az Apple magyarországi Store-jából, míg a 64 gigás variánsért már 135 ezer forintot kell fizetni.

Kijelzője továbbra is Retina, 326ppi-s és 1136×640-es a felbontása. Öt megapixeles kamerája LED-es, fényrekesze f/2.4-es. FaceTime-ozhatunk is vele, ugyanis előlapi kamerája 1.2 megapixeles. Jár hozzá pánt, az új EarPod fülhallgató, ráadásul ingyen gravírozást is vállalnak a díjmentes kiszállítás mellé.

<Galériáért klikk a képre>Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp