Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még jobb színminőséget és növekvő hatékonyságot kínál a HP

Smart home

Még jobb színminőséget és növekvő hatékonyságot kínál a HP

Új lézernyomtatók kis- és középvállalkozásoknak.

Kis- és középvállalkozások számára tervezett LaserJet nyomtatókat mutat be a HP, amelyekkel professzionális minőségű színes anyagok készíthetők. A beépített dokumentumkezelő funkciók segítségével az üzleti folyamatok is célirányosabbá tehetők, így a vállalkozások időt és pénzt takaríthatnak meg.

Az új LaserJetek:

  • A HP LaserJet Pro 200 color M251 sorozat minden olyan kis- és középvállalkozásban nélkülözhetetlen, ahol ügyfelek részére, illetve belső használatra ragyogó színes ábrákat, grafikonokat, kimutatásokat is tartalmazó dokumentumok készülnek. A könnyen használható érintőkijelzőnek és az USB-tárolókat (pl. pendriveokat, külső merevlemezeket) is kezelni képes USB csatlakozónak köszönhetően a nyomtatási feladatok akár közvetlenül az eszköz használatával is kezelhetők. A wifi-kapcsolat egyszerűen állítható be a HP Auto Wireless connect-tel .(1)
  • A HP LaserJet Pro 200 color MFP M276 sorozat leegyszerűsíti a papír-alapú feladatokat a beépített beolvasó, másoló, nyomtató és fax képességekkel. Ezek az eszköz színes érintőkijelzőjéről is vezérelhetők. Az USB-tárolókat is kezelni képes USB portnak köszönhetően a dokumentumokkal kapcsolatos feladatok közvetlenül az eszközről is elvégezhetők. A nyomtatott anyagok beolvasásával és a hálózatra mentésével, vagy e-mailezésével a dokumentumok gyorsan elérhetővé tehetők a többi felhasználó számára és biztonságosan tárolhatók a felhőben.

 

Mindkét eszközzel növelhető a termelékenység és a hatékonyság az irodákban, olyan funkcióknak köszönhetően, mint a HP Business Apps, amelyekkel a felhasználók közvetlenül, az eszköz érintőkijelzőjén érhetnek el webes tartalmakat; vagy a HP ePrint,(2) amivel virtuálisan bárhonnan, akár útközben nyomtathatunk. A Wireless Direct,(3) közvetlen nyomtatást tesz lehetővé WiFi-re kapcsolódni képes okostelefonokról, táblagépekről, notebook-okról. A HP ügyféligényekre válaszoló fejlesztései, mint például a HP Smart Install(4) CD nélküli, egyszerű üzembehelyezést tesz lehetővé, és az Auto-On/Auto-Off(5) funkcióval pedig az elektromos energia költségei szoríthatók le.

                                       

További információ az új HP képalkotó és nyomtató eszközökről a www.hp.hu oldalon érhető el.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés