Connect with us

Samsung memóriakártyák – Mint a villám

samsung memo

Smart home

Samsung memóriakártyák – Mint a villám

A Samsung októberben hazánkban is bemutatja legújabb memóriakártya sorozatát, amelynek tagjai villámgyors olvasási sebességük mellett különösen nagy ellenállóképességükkel is kitűnnek a piacon.

Az új Standard, PLUS, PRO SD és microSD kártyák a profi és átlagos felhasználók igényeit is kielégítik és tökéletesen alkalmasak arra, hogy nagyfelbontású fotókat, vagy fullHD videókat tároljanak rajta –akár 64 GB kapacitással.

A Standard memóriakártyák HD video rögzítési képességük, 24Mb/s átviteli sebességük miatt elsősorban a kézikamerákhoz és kompakt fényképezőkhöz ideálisak. A PLUS memóriakártyák a Full HD rögzítés, UHS-1 Ultra High Speed támogatás és az akár 48Mb/s átviteli sebesség miatt a DSLR-ekhez és a Full HD kamerákhoz ajánlottak. A PRO termékek pedig 3D és Full HD videó rögzítésére alkalmasak, az UHS-1 támogatásnak köszönhetően körülbelül háromszor gyorsabbak a régi SD kár-
tyánál, olvasási sebességük 80Mb/s, míg írási sebességük 40Mb/s.

Az újdonságok ellenállnak az extrém körülményeknek: felépítésüknek köszönhetően 24 órányi tengervízben történő áztatást, 50G-s gyorsulást, -25 és +70 °C-os hőmérsékletet, a repülőtéri röntgent és akár 10 000 gauss-nyi mágneses teret is kibírnak, illetve azután is működőképesek maradnak, ha egy 1,6 tonnás autó áthajt rajtuk. A memóriakártyák 2012 októberétől hazánkban is megvásárolhatók.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom