Connect with us

HD felbontással képráztatnak el a hordozható LG projektorok

PB60G_1(kicsi)

Smart home

HD felbontással képráztatnak el a hordozható LG projektorok

Az LG Electronics bemutatta két vadonatúj, hordozható LED projektorát, melyek 1280×800-as felbontással büszkélkedhetnek.

Az LG PA70G kategóriáján belül egyedülálló 700 ANSI lumen fényerővel jelenleg a világ legfényesebb hordozható LED Smart projektorának számít. A fényességéhez tiszta és kontrasztos — WXGA (1280*800) felbontású és 15 000:1 kontrasztarányú — kép társul. Átlagosan napi 4 óra használat mellett 20 éven át garantált a működése.  A kivetítő 2012-ben elnyerte a rangos red dot formatervezési díjat. A projektor a nagyobb kényelem érdekében beépített 2x3W teljesítményű sztereó hangkimenetet is kapott, gyártásához pedig nincs szükség környezetkárosító higany felhasználására.

Az LG korábbi mobilprojektoraihoz képest komoly fejlődést jelent, hogy a közeljövőben érkező, PA72G és PB62G modellek az Intel Wireless Display (WiDi) technológiája révén vezeték nélkül is csatlakoztathatók a laptopokhoz, így sokoldalúan alkalmazhatók az üzleti életben, az oktatásban, a szórakoztatás és a művészetek terén, illetve egyéb kreatív területeken. A vezeték nélküli kapcsolat mellett USB-portokon keresztül is kényelmesen csatlakoztathatók más készülékek.

Az LG PB60G pedig az elérhető legkeskenyebb és legkompaktabb hordozható LED projektor. Ezek az eszközök annyira kicsik, hogy akár zsebben is elférnek, így rendkívül könnyen szállíthatók, így a PB60G modell is az LG folyamatosan bővülő termékportfóliójának újabb értékes tagja lesz. Az LG új PA70G és PB60G projektorai 2012 augusztusától érhetők el a hazai piacon.



Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom