Connect with us

Továbbra is kapható lesz a Nintendo Wii

Wii_U1-x-large

Dotkom

Továbbra is kapható lesz a Nintendo Wii

Még jó darabig találkozhatunk a Nintendo korábbi játékkonzoljával, a Wii-vel. Decemberben debütál Japánban a Wii U, ezért is spekuláltak arra, hogy talán kivezeti a régi márkát a gyártó.

A Nintendo America elnöke, Reggie Fils-Aime a Wii U New York-i bemutatóján nyugtatott meg mindenkit, hogy új konzol ide vagy oda, továbbra is kapható lesz a népszerű játékkonzol, a Nintendo Wii. „Az Egyesült Államokban eddig 40 millió Wii talált gazdára.”, majd hozzátette, hogy cége hisz abban, hogy van még piaca a Wii-nek.

Az elnök beszélt még egy újabb leárazásról, amivel növelhetni tudnák a Wii eladási számát. Az olcsó Wii-vel elért piacok számunkra is fontos lehet, ugyanis Fils-Aime nem csak a dél-amerikai piaccal számol, hanem a kelet-európaival is, amibe sokszor szeretik Magyarországot is belevenni. Sajnos a Nintendo amerikai leányvállalatának az elnöke nem árulta el, hogy a Nintendo meddig kívánja még támogatni a Wii-t, mint ahogy azt sem, hogy mennyibe fog kerülni a jelenleg is forgalomban levő, hat éves konzol. Itthon jelenleg 45 ezer forintért kaphatunk újonnan.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom