Connect with us

Hirdetés

technokrata

Decemberben jön a Wii U

Smart home

Decemberben jön a Wii U

A Nintendo játékkonzoljának legújabb generációja elkészült, december 8-án debütál Japánban. Sanszos, hogy nem ez kerül az európai karácsonyfák alá.

A Nintendo Wii U két verzióban kerül a japán boltok polcaira december elején, az alapcsomagért 74 ezer forintot (26.500 jen), míg a prémium kiadásért mintegy 90 ezer forintnyi jent fognak elkérni (31.500 jen).

Az alapgép csak fehér színben lesz kapható, míg a prémium verzió csak feketében. Persze nem csak színben térnek el egymástól a játékgépek, hanem tárhelyben is, míg a kisebbik modell csak 8 GB-os, addig a prémium kiadás 32 GB-os. A fekete Wii U csomagjában megtalálható a GamePad, a töltőállvány, a játékállvány és a Wii U tartója is. A gépekhez vehetünk még extra GamePad-ot, nagyjából 38 ezer forintért (13.440 jen).

A Wii U kontrollere egyenként 5.040 jenbe (14 ezer forint) kerül és több szín közül is lehet majd választani (a nunchaku három színben lesz kapható). A GamePad töltőállványa is külön vásárolható majd meg 1870 jenért (5300 forint). Persze játék nélkül nem lenne értelme piacra dobni a Wii U-t, így elsőként két játék is debütál.  Az egyik természetesen vízvezeték szerelő szaki legújabb kalandjait dolgozza fel, ez lesz a New Super Mario Bros. U, a másik pedig a Nintendo Land lesz.

 



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés