Connect with us

technokrata

Smart TV játékportált indít az LG

Game World 01(kicsi)

Smart home

Smart TV játékportált indít az LG

A Game World kifejezetten a Cinema 3D Smart TV családra lett kifeljlesztve, de a mezei LG okostévén keresztül is felhőtlen perceket okozhat.

Az LG Electronics  Smart TV játékportált indít Game World néven. Az LG a kényelmes szórakozást nyújtó 3D játékok új korszakára felkészülve olyan játékportált fejlesztett ki CINEMA 3D Smart TV termékcsaládjához, amelynek kezelőfelülete felhasználóbarát keresést és vásárlást tesz lehetővé, a játékok pedig két- illetve háromdimenziós formátumban egyaránt élvezhetők. Többségük az LG Magic Remote mozgásérzékelős távirányítóval, illetve bármely más gyártó játékvezérlőjével is használható.

Az applikációban négy kategória segíti a gyors eligazodást: Ajánlott (Featured), Legnépszerűbb (Top Chart), Új (New) és Műfaj (Genre). Az Ajánlott kategória a legizgalmasabb játékok közül válogat: itt szerepelnek többek között az LG által ajánlott játékok is. A Legnépszerűbb kategória a legkeresettebb fizetős és ingyenes játékokhoz nyújt hozzáférést. Az Új menüpontban a Game World legújabb játékai érhetők el, míg a Műfajban a következő rendszerezés segít a választásban: akció, kaland, ügyességi, logikai, szerepjáték (RPG), lövöldözős, szimuláció, sport és stratégia.

A Game World főmenüjében egy oktatóanyag is rendelkezésre áll, amely útmutatókat és tanácsokat nyújt a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító, illetve a különböző játékvezérlők kezeléséhez. A Játékaim (My Games) menüpontból az összes már megvásárolt játék elérhető, és a leggyakrabban használtak listája is megtekinthető, így könnyen megtalálható a következő nagy kedvenc. A Game World nagy többségében családbarát kínálata, az LG Magic Remote távirányító kézmozdulat- és mozgásérzékelő funkcióival vezérelhető, a játékok többsége pedig 3D-ben is játszható. A Game World az év második felében lesz elérhető világszerte.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp