Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG dokkoló hangfal Androidos és iOS készülékekhez

Smart home

LG dokkoló hangfal Androidos és iOS készülékekhez

Okostelefon és táblagép dokkolóval szerelték fel a legújabb LG aktív hangfalat.

Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja az ND5520-as aktív hangfalat, amely iOS és Android operációs rendszerű készülékek dokkolására alkalmas, LG Remote alkalmazással vezérelhető és FM rádió funkcióval is rendelkezik.

A 30 watt teljesítményű és 2.1 csatornás LG ND5520-as dupla dokkoló állomással táblagépről és okostelefonról is hallgathatjuk kedvenc zenéinket, miközben az akkumulátor is töltődik. A dupla dokkolóhoz közvetlenül csatlakoztatható az iPad, iPod és iPhone, illetve az androidos okostelefonok. A Bluetooth Streaming funkcióval mobilunk csatlakoztatása nélkül, közvetlenül a telefonunkról játszhatunk le zenéket a szoba bármely pontjáról.

Bluetooth technológiát használ a LG Remote App alkalmazás is, amellyel okostelefonról vezérelhető a dokkoló. A készülék előlapján érintőgombként funkcionáló Smart Square egyszerre szolgálja a kényelmet és a stílusos formát.  A dokkoló külső háttértárról is képes zenét lejátszani, 3,5 mm-es jack dugó bemenettel/kimenettel (portable-in) pedig egyéb eszközöket is csatlakoztathatunk az ND5520-hoz, ami ébresztőóraként is funkcionál. Ha megunjuk például az iPodunkon tárolt dalokat, akkor a dokkolóba épített FM rádió gondoskodik a zenéről.

Az LG dokkoló állomások hazánkban kapható csúcsmodelljének, az LG ND5520-nak egyedi megjelenése red dot formatervezési díjat érdemelt.  Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 44 990 forint



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés