Connect with us

Ezüstöt ért az LG óriás OLED tévéje

IDEA Winning Products and LG Designers 03

Smart home

Ezüstöt ért az LG óriás OLED tévéje

Az LG három terméke kapott elismerést az idei International Design Excellence Awards-on (IDEA), a világ legrangosabb formatervezési versenyén.

Az LG 55 hüvelykes (~140 cm-es) képátlójú OLED TV-jét az IDEA zsűrije ezüst fokozatú díjjal, míg az LG mozgásérzékelős távirányítóval (Magic Remote Control) rendelkező LM8600-as CINEMA 3D SMART TV-jét bronz fokozatú díjjal jutalmazta. A harmadik díjazott az LG egyik koncepcióterméke volt, amely szintén ezüst fokozatot kapott. 

Az IDEA-díjak nem az elsők az LG formatervezési díjainak sorában: a vállalat 12 terméke kapott már idén Red Dot formatervezési díjat, 14 termék pedig iF-díjat (International Forum) nyert. Ezzel az LG az idei formatervezési szezon egyik legtöbb díjjal kitüntetett szórakoztatóelektronikai termékeket gyártó vállalata.

Az LG 55 hüvelykes (~140 centiméteres) OLED TV-je – Ezüst fokozatú díj

A világ legnagyobb és legkeskenyebb, 55 hüvelyk képátlójú (~140 centiméteres) LG OLED TV-jét először a 2012-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatták be, ahol elnyerte a „Az év legjobb új terméke” díjat, emellett a CNET webhely a kiállítás legjobb termékének járó „Best of Show” címmel is kitüntette. A készüléket a szöuli World IT Show (WIS) informatikai vásáron „A Koreai Köztársaság elnöki díja a legjobb multimédiás technológiának” kitüntetéssel jutalmazták.

Az LG LM8600 CINEMA 3D SMART televíziója mozgásérzékelő távirányítóval (Magic Remote) – Bronz fokozatú díj  

Az LM8600-as, az LG 2012-es innovatív CINEMA 3D SMART TV termékcsaládjának egyik figyelemre méltó tagja, tovább tökéletesített 3D technológiát és kibővült Smart TV szolgáltatást is tartalmaz. Egyik legszembetűnőbb jellemzője az LG méltán híres CINEMA SCREEN formatervezési koncepciója. Az elegáns megjelenést az alig látható keret teszi teljessé. A formatervezésnél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a televízió bármilyen belső tér díszévé váljon, legyen szó akár otthoni, akár irodai környezetről. A kijelző melletti minimális takarásnak köszönhetően a CINEMA SCREEN formatervezés még tökéletesebb 3D-élményt nyújt. Az LM8600 Red Dot formatervezési díjat is nyert márciusban.

Az LG LM8600 CINEMA 3D SMART televíziója mozgásérzékelő távirányítóval (Magic Remote) – Bronz fokozatú díj  

Az LM8600-as, az LG 2012-es innovatív CINEMA 3D SMART TV termékcsaládjának egyik figyelemre méltó tagja, tovább tökéletesített 3D technológiát és kibővült Smart TV szolgáltatást is tartalmaz. Egyik legszembetűnőbb jellemzője az LG méltán híres CINEMA SCREEN formatervezési koncepciója. Az elegáns megjelenést az alig látható keret teszi teljessé. A formatervezésnél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a televízió bármilyen belső tér díszévé váljon, legyen szó akár otthoni, akár irodai környezetről. A kijelző melletti minimális takarásnak köszönhetően a CINEMA SCREEN formatervezés még tökéletesebb 3D-élményt nyújt. Az LM8600 Red Dot formatervezési díjat is nyert márciusban.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom