Connect with us

Az emlékek 200 év alatt sem fakulnak ki

image002

Smart home

Az emlékek 200 év alatt sem fakulnak ki

A digitális fényképezők és tárolók korában talán kicsit háttérbe szorult a fotónyomtatás, pedig a fényképek keretben 98, míg fényképalbumban akár 200 évig is megőrzik minőségüket. Ezzel szemben a CD-k, DVD-k élettartama mindössze 10 év, a pendrive-on tárolt fotókat pedig érdemes kétévente másik eszközre másolni.

Egy 10×15-ös fotó nyomtatása alig 12 másodperc, és egy töltéssel akár 1800 fénykép nyomtatható ragyogó, élethű és hosszan tartó színekkel az Epson L800 ultranagy kapacitású, tintasugaras fotónyomtatóval. Így a legszebb, legizgalmasabb pillanatok nemcsak az emlékekben élnek majd, de a polcról, a komódról, a falról vagy akár a hűtőről is újra megelevenednek.

A digitális tükörreflexes fényképezők olyan minőségben és olyan élethűen örökítik meg életünk legfontosabb pillanatait, a világ lenyűgöző természeti jelenségeit vagy éppen Földünk monumentális építményeit, hogy kár lenne ezeket a fotókat egy adathordozón elzártan tárolni. A négyfunkciós, tintasugaras fotónyomtató, az Epson Stylus Photo PX830FWD egyedülálló, Claria fotótintájának köszönhetően szélesebb színteret és finomabb színátmeneteket biztosít a professzionális minőségű fotónyomtatáshoz. Így az akár 5760×1440 optimalizált dpi felbontású fényképek keretben 98, fényképalbumban 200 évig megőrzik minőségüket.

Tippek, trükkök fotónyomtatáshoz


– A legjobb minőség elérése érdekében érdemes mindig eredeti tintát és kiegészítőket használni fotónyomtatáshoz is.
– A jó minőségű papír kiválasztása az egyik lefontosabb: a tartós, fényes felületű nyomatokhoz az Epson Glossy Photo Paper vagy a gyantabevonatú Epson Premium Glossy Photo Paper biztosít megfelelő alapot.
– Nyomtatás előtt fontos ellenőrizni a beállításokat, és a papír típusának megfelelően kiválasztani a nyomtatási sebességet és nyomtatási minőséget is.
– Hagyjuk megszáradni a fotókat! Bár a legtöbb Epson tinta azonnal szárad, a hosszan tartó, élénk színek megőrzése érdekében érdemes a keretezés vagy laminálás előtt 24 órát várni.
– A fotók még tovább megőrzik minőségüket, ha védjük azokat a fénnyel és a nedvességgel szemben. Laminálással különösen egyszerűen védhetőek fotóink.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő