Connect with us

Hirdetés

technokrata

Most érdemes Samsung Smart TV-t venni

Smart home

Most érdemes Samsung Smart TV-t venni

Új, közös ajánlattal jelentkezik a világ legnagyobb tévégyártója, a Samsung, és a magyar piac egyik legnagyobb műholdas tévészolgáltatója, a UPC Direct.

Együttműködésük keretében június közepétől egy hónapon át vagy a készlet erejéig minden, az akciós időszakban az Euronics boltokban Smart TV-t vásárló fogyasztó speciális ajánlatot kap, attól függően, hogy már jelenleg is előfizető vagy új előfizetőként csatlakozik a UPC Direct szolgáltatáshoz. A két vállalat megállapodásának célja az, hogy a kiváló minőségű tévékhez kiemelkedő színvonalú tartalmat tegyenek elérhetővé.

A Direct Medium, Direct+ alapcsomagokra újonnan előfizetők a Direct DVR-t (digitális videorögzítő), a Direct HD csomagot 9 HD csatornával, a FilmBox Pak mozicsomagot, valamint a Direct Active felnőttcsomagot kapják 3 hónapig ingyenesen.

A már meglévő Direct Medium, Direct+, vagy SuperPak előfizetéssel rendelkezők pedig választhatnak egyet a 3 hónapig ingyen elérhető Direct HD csomag, a FilmBox Pak mozicsomag, illetve a Direct Active felnőttcsomag közül. Továbbá a régi Direct Light előfizetők a Direct Medium csatornáit 1 hónapig plusz költségek nélkül láthatják, a Direct Medium előfizetők pedig a Direct+ csatornáit élvezhetik 1 hónapig plusz költségek nélkül.

Az ajánlat kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a Samsung új Smart TV-i a UPC Direct által kínált minőségi tartalom által váljanak teljessé” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC Direct Marketing és Sales igazgatója.  „A UPC Direct széleskörű csomagajánlatai között minden tévénéző megtalálja a neki leginkább megfelelő, kiemelkedő színvonalú tartalmat – amelyet most Samsung Smart TV-n élvezhet.”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés