Connect with us

technokrata

Most érdemes Samsung Smart TV-t venni

samsung-smart-tv-1

Smart home

Most érdemes Samsung Smart TV-t venni

Új, közös ajánlattal jelentkezik a világ legnagyobb tévégyártója, a Samsung, és a magyar piac egyik legnagyobb műholdas tévészolgáltatója, a UPC Direct.

Együttműködésük keretében június közepétől egy hónapon át vagy a készlet erejéig minden, az akciós időszakban az Euronics boltokban Smart TV-t vásárló fogyasztó speciális ajánlatot kap, attól függően, hogy már jelenleg is előfizető vagy új előfizetőként csatlakozik a UPC Direct szolgáltatáshoz. A két vállalat megállapodásának célja az, hogy a kiváló minőségű tévékhez kiemelkedő színvonalú tartalmat tegyenek elérhetővé.

A Direct Medium, Direct+ alapcsomagokra újonnan előfizetők a Direct DVR-t (digitális videorögzítő), a Direct HD csomagot 9 HD csatornával, a FilmBox Pak mozicsomagot, valamint a Direct Active felnőttcsomagot kapják 3 hónapig ingyenesen.

A már meglévő Direct Medium, Direct+, vagy SuperPak előfizetéssel rendelkezők pedig választhatnak egyet a 3 hónapig ingyen elérhető Direct HD csomag, a FilmBox Pak mozicsomag, illetve a Direct Active felnőttcsomag közül. Továbbá a régi Direct Light előfizetők a Direct Medium csatornáit 1 hónapig plusz költségek nélkül láthatják, a Direct Medium előfizetők pedig a Direct+ csatornáit élvezhetik 1 hónapig plusz költségek nélkül.

Az ajánlat kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a Samsung új Smart TV-i a UPC Direct által kínált minőségi tartalom által váljanak teljessé” – mondta Pinkola Zoltán, a UPC Direct Marketing és Sales igazgatója.  „A UPC Direct széleskörű csomagajánlatai között minden tévénéző megtalálja a neki leginkább megfelelő, kiemelkedő színvonalú tartalmat – amelyet most Samsung Smart TV-n élvezhet.”Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák