Connect with us

Hirdetés

technokrata

Térhatású televíziózás a T-Home-nál

Dotkom

Térhatású televíziózás a T-Home-nál

A T-Home 2012. július 2-tól augusztus 12-ig az összes digitális tévéplatformján elérhetővé teszi az m3D csatornát, így a megfelelő műszaki felszereltséggel rendelkező ügyfelei akár 3D minőségben is követhetik a MTVA által nyújtott olimpiai közvetítéseket.

A T-Home digitális platformjain (IPTV, Interaktív Sat TV, Sat TV és a Digitális Kábel TV szolgáltatásain), a HD minicsomag előfizetői részére elérhető csatornán az olimpiai közvetítések megkezdéséig ismeretterjesztő- és dokumentumfilmeket valamint térhatású koncertfilmeket lehet nézni napi 16 órában. Az adott időszakban többek között A Kék Bolygó, A Csodálatos Univerzum, Az Űrkutatás története című magyar természetfilmekben, vagy a Lord of the Dance, az Omega és a Republic koncertfelvételeiben lehet gyönyörködni.

Az olimpia közvetítések megkezdésével pedig – a Telekom és az MTVA közötti megállapodás értelmében – az MTVA által közvetített, olimpiával kapcsolatos élő adásokat lehet nyomon követni. A dedikált televíziós csatornán, a 186-os programhelyen biztosított m3D csatorna térhatású tartalmainak nézéséhez a T-Home digitális platformjára előfizető ügyfeleknek megfelelő műszaki feltételekkel (3D-s televíziós készülékkel, HD set top box-szal) kell rendelkezniük.

Természetesen a T-Home a 3D-s adások megkezdéséig is tartogat meglepetéseket a sportrajongó ügyfelei számára: mint ahogy nemrég bejelentette, a márka IPTV szolgáltatása Labdarúgó-Eb Interaktív néven különleges alkalmazást fejlesztett, amely exkluzív tartalmakat és az Archív TV funkciójának köszönhetően ingyenesen újranézhető mérkőzéseket nyújt a labdarúgás szerelmeseinek a foci-Eb időszaka alatt akár HD minőségben, hogy senki sem maradjon le a mérkőzésekről és a kontinensviadallal kapcsolatos fontosabb információról.

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatos fejleményeket a márka által indított www.igazirajongok.hu oldalon keresztül is nyomon lehet követni: az érdeklődők az adott közösségi site-on megoszthatják egymással véleményüket, megbeszélhetik a meccsek legizgalmasabb pillanatait, rajongói jelvényeket gyűjthetnek, sőt különböző díjakban is részesülhetnek. A T-Home a szurkolói élmény teljesítéssé tételéhez különleges ajánlatot alakított ki azoknak, akik a foci-Eb, vagy az olimpiai közvetítések alatt, a nyár végéig Interaktív TV-re szeretnének váltani: a T-Home az új, hűségidős Interaktív TV-előfizetés meghatározott díjcsomagjai mellé 0 Ft havi díjas Rajongói ajánlatot alakított ki.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés