Connect with us

Innovatív egészségügyi mérőeszközök a T-Mobile-nál

01_transform_your_iphone_into_a_nursing_station_with_new_vitadock_series

Smart home

Innovatív egészségügyi mérőeszközök a T-Mobile-nál

A kiemelt T-Pontokban és partnerüzletekben, valamint a T-Mobile webshopjában már kaphatók azok az innovatív egészségügyi mérőeszközök, amelyek iPhone, iPad vagy iPod touch készülékekhez csatlakoztatva segítenek az egészségmegőrzésben.

A magán egészségügyi ellátás egyik vezető szakértője, a német Medisana cég által kifejlesztett VitaDock termékcsaládban megtalálható testsúlyelemző személyi mérleg, infravörös hőmérő és vérnyomásmérő is. Az App store-ból ingyenesen letölthető magyar nyelvű VitaDock alkalmazás segítségével az eszközökkel mért adatokat az iPhone, iPad vagy iPod touch készülék megjeleníti és el is tárolja. Az adatok a későbbiekben visszakereshetők, továbbküldhetők (pl. orvosnak), értelmezésüket pedig grafikonok, statisztikák segítik.

A Medisana VitaDock eszközcsalád azoknak az egészségtudatos embereknek készült, akik rendszeresen ellenőrizni kívánják élettani funkcióikat, anélkül, hogy ehhez minden alkalommal felkeresnék kezelőorvosukat. Az eszközök gyors és kényelmes használata lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók saját és családtagjaik egészségügyi állapotát rendszeresen ellenőrizni tudják, hiszen az eszközöket párhuzamosan többen is használhatják. Az eszközök Németországban megkapták az orvostechnikai eszköz besorolást. Méréseik pontosak, megbízhatóak, ezzel együtt nem helyettesítik az akut esetek rendszeres orvosi felügyeletét.

A T-Mobile-nál forgalmazott eszközök a következők:
– TargetScale személyi mérleg testsúlyelemző funkcióval: a mérleg nem csak a testsúlyt mutatja, hanem analizálja is a test összetételét (testzsírszázalék, izom- és csonttömeg), ezen kívül a fogyókúrát elősegítendő célsúly funkció is található rajta.
– A ThermoDock infravörös hőmérővel nem csak a lázmérés végezhető el gyorsan és pontosan, hanem felületek, folyadékok (pl. anyatej) mérése is megoldható.
– A CardioDock vérnyomásmérő az innovatív 3MAM technológia segítségével igazán pontos eredményekhez juttatja a felhasználót.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom