Connect with us

technokrata

Energiahatékony Multi V III Solo légkondicionáló az LG-től

lg kondi

Smart home

Energiahatékony Multi V III Solo légkondicionáló az LG-től

Az LG Electronics (LG) a Milánóban rendezett 2012-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon mutatta be Multi V III Solo készülékét.

A Multi V III Solo kiemelkedő energiatakarékossága az LG saját BLDC inverteres kompresszorának fejlett inverter – szabályozási és optimális hűtési kör – szabályozási technológiáknak köszönhető. Ezek együttesen 11 %-kal növelik az energiahatékonyságot a hagyományos légkondicionálók inverteres kompresszoraihoz képest. A BLDC inverter ventilátormotorja is hozzájárul a Multi V III Solo alacsony fogyasztásához 4,04-es, illetve 4,23-as fajlagos hűtési és fűtési teljesítményével.

A Multi V III Solo a beltériegység kombinációk szempontjából nagy rugalmasságot enged meg. Egyedülálló variációs lehetőségének köszönhetően akár 20 Multi V III Solo beltéri egység is összeköthető 13 különböző típusból származó, 71 beltéri modellel. Ennek eredményeként a Multi V III Solo a különböző funkciójú belsőterek (pl. irodák, üzletek, éttermek és lakóépületek) igényeire szabható tervezési lehetőséget kínál. Összefoglalva tehát, a Multi V III Solo maximálisan 130 százalékos beltéri csatlakoztathatósági kapacitást kínál. A hatékony helykihasználásnak hála a Multi V III Solo optimális komfort teret biztosít az üzleteknek, az irodai környezetet kényelmessé és csendessé varázsolja, az éttermek belső elrendezésénél pedig magas szintű eleganciát nyújt.

Az eddig felsorolt előnyök mellett, a Multi V III Solo beszereléséhez és karbantartásához is kevesebb idő szükséges. A Multi V III Solo egy intelligens, mégis egyszerű próbaüzem végrehajtásával ellenőrzi és kiszűri az esetleges beszerelési és üzemelési hibákat, így maximalizálva a Multi V III Solo megbízhatóságát, minimálisra csökkentve a felszerelésre és karbantartásra fordítandó időt. A különböző adatmentési funkcióknak köszönhetően a Multi V III Solo a hagyományos termékekhez képest akár 60%-kal is képes lerövidíteni a próbaüzemek végrehajtásához szükséges időt.

 

A Multi V III Solo már elérhető a hazai piacon.Szólj hozzá!

További Smart home

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák