Connect with us

Energiahatékony Multi V III Solo légkondicionáló az LG-től

lg kondi

Smart home

Energiahatékony Multi V III Solo légkondicionáló az LG-től

Az LG Electronics (LG) a Milánóban rendezett 2012-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon mutatta be Multi V III Solo készülékét.

A Multi V III Solo kiemelkedő energiatakarékossága az LG saját BLDC inverteres kompresszorának fejlett inverter – szabályozási és optimális hűtési kör – szabályozási technológiáknak köszönhető. Ezek együttesen 11 %-kal növelik az energiahatékonyságot a hagyományos légkondicionálók inverteres kompresszoraihoz képest. A BLDC inverter ventilátormotorja is hozzájárul a Multi V III Solo alacsony fogyasztásához 4,04-es, illetve 4,23-as fajlagos hűtési és fűtési teljesítményével.

A Multi V III Solo a beltériegység kombinációk szempontjából nagy rugalmasságot enged meg. Egyedülálló variációs lehetőségének köszönhetően akár 20 Multi V III Solo beltéri egység is összeköthető 13 különböző típusból származó, 71 beltéri modellel. Ennek eredményeként a Multi V III Solo a különböző funkciójú belsőterek (pl. irodák, üzletek, éttermek és lakóépületek) igényeire szabható tervezési lehetőséget kínál. Összefoglalva tehát, a Multi V III Solo maximálisan 130 százalékos beltéri csatlakoztathatósági kapacitást kínál. A hatékony helykihasználásnak hála a Multi V III Solo optimális komfort teret biztosít az üzleteknek, az irodai környezetet kényelmessé és csendessé varázsolja, az éttermek belső elrendezésénél pedig magas szintű eleganciát nyújt.

Az eddig felsorolt előnyök mellett, a Multi V III Solo beszereléséhez és karbantartásához is kevesebb idő szükséges. A Multi V III Solo egy intelligens, mégis egyszerű próbaüzem végrehajtásával ellenőrzi és kiszűri az esetleges beszerelési és üzemelési hibákat, így maximalizálva a Multi V III Solo megbízhatóságát, minimálisra csökkentve a felszerelésre és karbantartásra fordítandó időt. A különböző adatmentési funkcióknak köszönhetően a Multi V III Solo a hagyományos termékekhez képest akár 60%-kal is képes lerövidíteni a próbaüzemek végrehajtásához szükséges időt.

 

A Multi V III Solo már elérhető a hazai piacon.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom